kasso -> RE: Majski hroščki 2008 - 1. del (24.7.2008 8:55:45)
|
Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pa je še en dan za mano. Sva imela z Galom tudi midva ene pol ure borbe. Bi moral po kopanju še jesti pred spanjem pa se je le drl in drl kot da bi ga klali. Pa ni hotel jesti ne spati, utrujen pa tako, da niti oči ni več odpiral ampak je le vreščal In ko se je končno umiril je lepo zagrabil, se najedel in sedaj panča. Komaj čakam, da se vrne , da ne bom ob teh vreščanjih zvečer več sama. Ga tako pogrešam Mogoče pa je tudi Gal pogrešal očija .. danes bo že bolje, a ne!? IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Punce a mislite da je prehitro če dam Nejca pri 4 mesecih v športni vozek (se ne poleže do ravnega), rada bi zato , da ne bomo na morje vlačli zraven košare. Jaz sem že menjala, ker iz košare ne vidi nič. Sicer pa se poleže skoraj do konca, uporabljamo ga pa bolj malo oz. ni rada v vozičku, če se ne vozi. Petjo pa sem dala v športni voziček pri 4 mesecih, ko smo šli na morje. Ona je bila skoraj cel dan v vozičku. Estrella, tebi pa res nagaja tvoja mala trmica. Jaz bi verjetno že izgubila potrpljenje.... IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Mi se gremo popoldne kopat v Laško, bo prišel prej iz službe - no, srčno upam, da mu uspe Malega princa smo hoteli vzeti s sabo, ampak se je babi javila, da bo pri njej Joj, mali zdajle tako divje kaka v ležalniku Uživajte!!! Očitno je danes pravi dan za kakanje, ker se je tudi Varja konkretno....spuščalo vse po hrbtu...Pamperske pač. IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Kdaj boste začele uvajati GH in s čim boste najprej začele? Jaz razmišljam, da bom začela uz uvajanjem pri 4 mesecih in pol, pa bi najprej začela s korenčkom. Nekje v petem mesecu. Najprej bom dala sok jabolka, korenčka, riž, korenček, jabolko.....
|
|
|
|