Anonimen -> RE: Majski hroščki 2008 - 1. del (12.7.2008 10:19:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava Pozdrav vsem, punce kolikor berem tele poste tiste, ki dojimo jemo ful različno hrano in imamo čist druge informacije o tem kaj lahko jemo in kaj ne... a se vam da napisat kaj jeste in česa se 100% izogibate? Jaz recimo jem sladoled- jem ogromne količine in tuno- ne maram zato ne jem, uživam pa Omega 3 maščobe kot dodatek, za katero nekatere pišete, da je ne bi smele...ne jem pa čisto nič svežega sadja - enako, tudi jaz ne,pomagam si z kompoti, aja razen lubenice- tudi to ne jem...pijem brezkofeinsko kavo,- kave nikdar ne pijem včasih tudi malo kofeonske, ne pijem sokov- pijem in to zelo veliko, gaziranih pijač- pijem še posebaj rada imam cocacoloa zero, čajev razen tistega za dojenje - pijem vse vrste čajev razen pravega čaja ne... ne jem svinjine- ne jem nikoli svinjine in pohanih stvari- jem pišanca,pohanega, jem pa meso z žara (piščančje in puranje) na piknikih- tega pojem največ... rada bi jedla še kaj drugega... kaj jeste??? in kaj ne??? Ne jem surovega sadja in zelenjave. Poskusila sem jabolko pa smo imeli žurke, poskusila sem banano pa ni bilo nič narobe tako, da te bom sedaj jedla.Poskusila sem papriko in kumare ter čebulo. Čebulo prenese paprika in kumare mu ne pašejo.. Zakaj pa se ti bojiš vse jest? Imate krče? Mi če ne bi imeli kolike ( hude krče) bi jaz jedla vse...Dojim pa polno. Hvala vsem! Svojeglava Jaz nekaj časa nisem nič jedla ker ima mali sum za alergijo na KML. No sedaj pa so mi dovolili da jem vse da vidijo razliko?? Zato sem ti napisala kaj jem sedaj,ko naj bi jedla vse.
|
|
|
|