MARČEVKE... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

morskadeklica -> MARČEVKE... (14.2.2005 19:51:39)

OJLA:rozica::rozica::rozica::rozica:

No danes nas bom pa jaz prestavila. ;)

Kje ste zaboga, nobena se ne javi:zmeden:.

Spacey :bravo::bravo::bravo:super da je vse v redu! Mene je blo kar groza:(, k si opisovala, kaj se dogaja in niti komentirat nisem upala. Počivaj, pa tisto peglanje pusti pri miru, pa nej ti kdo rajši pomaga. Midva z :love: sva glih dons mela generalko po stanovanju, pa se tut nisem preveč naprezala. Pobrisala sem prah, pomila šipe, poribala kopalnico, ampak sem vmes se tudi usedla, pa mal počila, pa je blo. Moj dragi pa je vse posesal in pomil po tleh, pa je opravljeno.

Zjutraj pa nisem vedla, a nej našga :muca: sunem v rit ali naj se smejem:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-. No ja saj sem sama kriva. Na pultu sem včeraj zvečer pustila zamrznjenega piščanca (da bo danes za kosilo), namesto da bi ga dala v hladilnik. Zjutraj je bil piščanec seveda razkosan na prafaktorje po celem stanovanju. Ko je moj :love: vstal je zmerjal in začel pospravljati. Jaz sem se raje še malo potuhnila, ker sem dobro vedela, da ne bo zmerjan samo :muca: ampak da to čaka tudi mene (priznam kriva sem). Saj zdej k se spomnim, mi je smešno:)-:)-, zjutrej mi je bilo malo manj.

Punce meni se ful zdi, da :duda: zmeraj bolj brca, ne pa manj, kot pravijo naj bi. Čudno.:zmeden::zmeden:

No mejte se, pa javite se kaj!!!

lp:muca::nosecka:

morskadeklica -> MARČEVKE... (14.2.2005 19:54:08)

sori ne vem kako mi je uspelo falit forum. Že kopiram!

Stran: [1]