|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   materinska šola
7.5.2008 9:19:55   
tajči27
živijo...
a mislite da veliko zamujam ker nisem obiskovala materinske šole?? začela bi se mi naj včeraj,jaz pa pravkar iz bolnice in imam ležanje...zdaj pa me skrbi,nevem da ne bom znala dihat prav v porodni,......user posted image ,upam da ne zamujam preveč,že tko sem čakala 1 mesec na prost termin,prej sem še delala,zdaj pa res ne morem iti ker imam ležanje in še dober mesec do roka,pa tud če bi se zdaj ponovno naročila bi vrjetn prej rodila,predno bi dočakala prost termin..????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: materinska šola
7.5.2008 9:22:44   
l.daisy
od kod pa si?

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.5.2008 9:23:18   
Naja30
Prav nič ne zamujaš, kar ne bi mogla kje prebrat. Če si prijavljena na RR, boš izvedela še preveč user posted image
Glede dihanja - nas so v materinski učili čisto narobe, šele v porodni sem prav začela dihat.

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.5.2008 9:28:33   
tajči27
super,si me malo potolažila,ker povsod se omenja materinska šola itd.itd.in kaj so se tam naučili,pa me je začelo skrbet..itak berem vse živo,pripravljena na sam porod pa tak nebom nikol,me bo panika vrjetno...
  sem pa iz okolice celja.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.5.2008 9:35:55   
l.daisy
jaz sem bila v kranju, pa sem te hotela potolažiti, da so samo na tabli pokazali shemo, kako dihat, pa dvakrat je pokazala v praksi...
pa še tega sem pol zamudila, ker sem šla na wc... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.5.2008 9:40:41   
tajči27
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ja pol pa res ni kaj takega to dihanje in vse to...ja user posted image  je to če moreš ravno takrat na wcuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.5.2008 9:50:23   
Anonimen
Kar lepo brez preganjavic...

Se mi zdi, da sem karnaprej poslušala samo o raztrganinah in strašnih bolečinah...odnesla pa nič pametnega razen nekaj telefonskih številk, ki pa jih lahko dobiš tudi brez MŠ user posted image

(odgovor članu tajči27)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.5.2008 9:51:23   
srki
Ah, ne sekiraj se. Jaz ne vem, če sem v porodni prav dihala, prej bi relka, da ne, pa ne zato, ker me ne bi prav učili, skratka, sem dihala, kot sem, babica ni pa tudi nič rekla, da bi bilo narobe. Bož že predihala, brez skrbi.

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.5.2008 10:04:53   
tajči27
ma sej s tem se tolažim da nič ne zamujam,itak bi šla pa še z večjim strahom rodit,če že v naprej veš kakšen je možen najhujši scenarij...zdaj je itak že prepozno za obisk materinske šole,če bi lahko bi šla,pa žal ne gre...nekako bom že pregurala,strašijo me že itak dovolj drugi kako bo...

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.5.2008 12:48:22   
srki
Mah, tisti, ki straši s porodom in vsem kar spada zraven, je po mojem mal žleht. Ne vem no, jaz nobeni kolegici nisem rekla, kako groznoooo boli. Pač, boli, potrpiš, pa je.

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.5.2008 13:13:04   
tajči27
ja sej to je...marsikdo napihne vso zgodbo o porodu,itak da je bolečina prisotna,je pa tud odvisno koliko visok imaš bolečinski prag...iskreno jst niti ne vem kolk ga mam,bomo vidli..edino kar me je mal groza je da bi dobla popadke medtem ko bi bla sama doma al da bi mi voda takrat odtekla...kar se bo po vsej vrjetnosti tudi zgodilo ko bom sama,moj ma tak glup delavnik,pa se že zdaj probam mal tolažit oz. pripravit na to,sam po moje me bo panika...itak mam pa že dogovorjen z mamo če bi se kaj tazga zgodilo,hitro prileti...sam vseen, nekak bi mi blo lažje če bi bil takrat moj doma....al pa se mi sam zdi?!

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?