Žaža -> Še ena negativna izkušnja iz porodnišnice MB (14.2.2005 19:43:51)
|
Na pustni torek sem imela bližnje srečanje z zadnjico na ledu. Ker nisem čutila nobenih posledic, bolečin ali krvavitev takrat nisem odjadrala v bolnišnico, pač pa sem počakala na naslednji dan, ko sem bila naročena na redni pregled. Ginekologinji sem padec omenila in naredila mi je UV in izmerila pretoke preko popkovnice. Ker z rezultati ni bila najbolj zadovoljna, me je poslala v porodnišnico na dodatne preiskave. No, ko sem cela prestrašena in zaskrbljena prišla tja (govorim o MB porodnišnici) so me najprej pošiljali odvrat do vrat in niso vedeli kdo bi me pregledal. Po 3 urnem čakanju so se me le usmilili in me poslali na CTG, ki je bil OK. Nato me je poklicala ginekologinja in mi rekla, da ne ve kaj naj z menoj naredi, ker naj bi bili rezultati, ki jih je napisala moja ginegologinja še v mejah normale, torej nič skrajno rizičnega. Nato se je šla posvetovat še z drugim ginekologom. Potem me je ta drugi g. poklical v ordinacijo in me zelo neprijazno vprašal če me kaj boli, če čutim gibe, če krvavim... Ker sem rekla, da se sicer v redu počutim in da me je v bolnico napotila moja g. me je pa tako freh vprašal, če bi jaz rada ostala v bolnici??? :ups::ups::ups::ups::ups::ups: HAaalooooo?????:zmeden::zmeden::zmeden: Kakšno vprašanje pa je to? Pa sem mu takšno jezikovo župo :grrr::grrr: držala nazaj, da se je kar spobral. Povejte mi, a je to način, kakršnega se naj poslužujejo ginekologi. Bila sem v skrbeh, moja g. tudi, on pa meni, če bi jaz rada ostala notri. ??? glede na to, da sem še pred kratkim razmišljala o tem a naj vseeno rodim v MB, je sedaj odgovor na dlani - Ptuj! In še enkrat Ptuj!
|
|
|
|