Pomagajte prosim! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Sandra* -> Pomagajte prosim! (14.2.2005 19:34:27)

Ojla!

Kako ste kaj? Men se je učer zjutrej zgodil neki ful čudnega in ne vem kaj naj bi to pomenilo. V sredo 9. naj bi imela o, saj špikalo me je tko. Včeraj zjutraj ko sva z lubijem :sloncek:, ko je blo konc mi je ratal fulll slabo in začel me je zvijat in špikat v predelu jajčnikov nism vedla a nj grem na vc a naj ležim, komj sm prišla do vca, pa nič, še težje pa nazaj do postelje. Po ene 45 minutah sm končno prišla k seb. Zdj pa skos k se usedem me zšpika v predelu jajčnikov, zle popoldne gre že mal na bol, sam me se vedno use ful tiši? A ma kera podobne izkušnje, al pa mogoče ve kaj je bilo to?

:miska:

pika74 -> Pomagajte prosim! (14.2.2005 19:49:07)

Mogoče si imela pa včeraj ovulacijo, pa so zato te bolečine:zmeden2:.

Če bo minilo, se nimaš kaj sekirat. Če pa ne bo nehalo, pa bi bilo dobro it na obisk h G.

Lp
Pika74
:metulj:

luna39 -> Pomagajte prosim! (14.2.2005 19:58:50)

Sandra, kdaj pa sploh pričakuješ :hudicek:? :rozica:

Sandra* -> Pomagajte prosim! (14.2.2005 20:09:40)

Mam sicer zlo neredno :hudicek:, ampak cca. na 31 dni. Tko nekakak! Ampak upam, da se kmalu poslovi za nekaj časa. In je nepričakujem tam okrog 22.2.?

luna39 -> Pomagajte prosim! (14.2.2005 20:16:13)

Jest mislim, da, če ne bo hujših bolečin in krčev, potem počak do konca ciklusa, da vidiš,če dobiš :hudicek:. Če pa bodo bolečine neznosne s krči pa v dežurno. Mal se grej v postelji ali pa zlezi v toplo vodo in se namakej, da se pregreješ. ;)

Palčica -> Pomagajte prosim! (14.2.2005 21:21:05)

Sandra,

Isto ampak res isto se je zgodilo meni ene pol leta ali več nazaj.Upam,da edinkrat.
Takoj po odnosu je prišla ta grozna bolečina-špikanje,bila je tako močna,da nisem mogla vzravnano hodit,še v predelu jajčnikov,trebuha,celo v križu sem jo čutila.Tudi jaz sem se komaj privlekla do wc-ja in tudi meni je po cirka 45 minutah minila.
Prestrašena sem bila kot ti sedaj.Potem pa sem težavo razložila dr.Pušenjaku,ki mi je dejal,da je možno da je ovulacija,oziroma da je možno da je med odnosom prišlo,do "premika rodil".Svetoval mi je naj počakam nekaj časa in če se stanje ponovi takoj k zdravniku.
S strahom sem pričakovala konec naslednjega odnosa,a bolečina se ni ponovila.Na pregledu sem o tem povprašala svojo ginekologinjo,ki mi je dejala,da je verjetno šlo za ovulacijo.Od takrat naprej sem malo bolj pozorna,na ovulacijo in priznati moram,da jo čutim bolj intenzivno kot sem jo pred tem dogodkom.Ali pa sem prav zardi njega po stala na njo bolj pozorna...kaj pa vem.
Vem samo,da imam podobno če ne isto izkušnjo kot ti.Pri meni ni bilo nič drastičnega,a če se bo bolečina ponovila,ti svetujem da se odpraviš k ginekologu.
Tako so svetovali meni.

Lp,
Palčica

TANTRA -> Pomagajte prosim! (15.2.2005 9:08:43)

No, jaz naj bi imela ovulacijo 8.2. in v nedeljo 13.2.
mi je bilo med odnosom zelo slabo. Čutila sem mravljince in imela sem občutek, da bom omedlela. Vrtelo se mi je v glavi. Nisem mogla vstati vsaj pol ure. Še nekaj časa nisem prišla k sebi.
Je možno, da sva noseči, pa da se zaradi tega to dogaja????

Stran: [1]