Ekaz -> Čaj-po parih urah postane kisel (7.5.2008 7:46:23)
Čaj vedno skuham s frišno zavreto vodo. Uporabljam Bebe čaj ali pa enega iz korenčka in jabolk. Oba sta brez sladkorja. Ko čaj stoji npr. od zvečer ko ga skuham pa do zjutraj tam nekje do šestih, je že čist moten in kislega okusa. Pokvarjen. Tudi flaška je vedno prekuhana. Kaj bi to bilo?
srki -> RE: Čaj-po parih urah postane kisel (7.5.2008 7:56:58)
Jaz sem doma opazila, da če čaj stoji nekje na toplem, da je kisel oz. čudnega okusa. Če pa je na hladnem, je potem še isti, kot je bil. Lahko da je pa kaj drugega.
POLAND -> RE: Čaj-po parih urah postane kisel (7.5.2008 9:18:22)
Tudi jaz sem opazila,da ga toplota pokvari,kar je čist mim.Mogoče je to zato,ker v njem ni kakšnih aditivov pa se prej pokvari.