|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Alergije
7.5.2008 0:35:04   
budulove
Živjo,
a ima še katera probleme z alergijami - kožnimi? Men se spustijo zelo majhni mozoljčki, ki so na začetku rdeče barve, živo rdeče, kot da koža krvavi, potem pa postane samo suha koža. Pa grozno srbi. Katero kremo uporabljate? Men je ko sem bila mlajša pomagal Claritin zdaj pa postaja čedalje hujše in ne pomaga več.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Alergije
7.5.2008 17:06:56   
Kaliope
najprej sem imela neko kremo, ki so mi jo zmešali po navodilu dermatologa, pa je čez čas nehala delovat, zdaj mi je zdravnica predpisala Advantan mazilo - pomaga sicer, ko se mi alergija naredi, ampak jo le ublaži in je ne pozdravi ... nič, bom mogla spet k dermatologu ali še na kakšno testiranje ... ah, hate this ...

(odgovor članu budulove)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.5.2008 17:57:29   
budulove
A na bioresonanco? Čakalna doba je kao pol leta pa še samoplačniško je itak. A je šla katera to delat?

(odgovor članu Kaliope)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.5.2008 18:27:30   
Kaliope
IZVIRNO SPOROČILO: budulove

A na bioresonanco? Čakalna doba je kao pol leta pa še samoplačniško je itak. A je šla katera to delat?

najverjetneje to, ja ... se že nekaj časa odločam, ker slišim same pozitivne stvari in mi tudi vsi domači pravijo, naj se že spravim ... odvisno kam greš - ni nujno, da je čakalna doba pol leta, kak mesec pa že (čeprav jim je moja sestrična rekla, da res nujno rabi vedet, kaj je z njo narobe, pa so jo po nekaj dneh poklicali, da je nekdo odpovedal in da lahko pride)
dobiš dieto za par mesecev in terapije (če so potrebne)  ... res kar nekaj primerov poznam, ko so se na ta način znebili alergije. Je pa samoplačniško, ja.

(odgovor članu budulove)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.5.2008 18:31:16   
Felicita
pa se vama kaj sanja na kaj bi lahko ta alergija bila? sonce, cvetni prah, hrana, vsaj približno? Še vedno vaju napoti lahko splošni zdravnik na alergološki test (kožni), tisto je zastonj pa mislim da si dokaj hitro na vrsti (vsaj jaz sem bila).

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Kaliope)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.5.2008 18:35:58   
Kaliope
meni je dermatolog rekel, da sem alergična na vse detergente, mila, šampone itd - potem pa si zamišljaj, kak je že 5 let imet vsakič, ko si lase umijem, čisto suhe in razpokane roke, posodo pomivam in stanovanje čistim v rokavicah, milo pa tudi moram uporabljat, ne ... če se ne namažem vsak večer s kremo, se mi pojavijo mali srbeči mehurčki, ki čez čas počijo, kar začne peči, nato pa mi koža razpoka. In potem se naj pač celo življenje mažem s kremami vsak večer (pa še to je itak premalo, sam drugače ne morem cela mastna hodit okoli) ... zato iščem še druge variante.

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.5.2008 18:36:05   
budulove
Meni da vedno samo kremicouser posted image Problem je ker imam določeno obdobje potem se pa neha.  Mislim, da je hrana ( aspartam + ?) pa ko se tuširam zadnje čase dobivam, kdaj ja, kdaj ne. Pa ni klor, ker mi celodneven bazen pomaga. Kot, da bi mi razžrlo alergijo. Gre stran.

In si ugotovila kaj je Felicita?

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.5.2008 18:47:23   
budulove
Kaliope ti maš pa drugo k jst. Jaz mam na sklepu od roke (druga stran od komolca) . Včasih celotno področje do dlani.  K je najbolj rdeč zgleda k opekline.
Vsaj veš da ni hrana.  Pa kupi si kako naravno stvar za umivat. Rokavice je pa itak boljš uporabljat, ker kaki detergenti čist posušijo kožo. To tud men.
Enkat se bo treba zauzet. Me pa zanima kolk stane tole zdravljenje - bioresonaca.

(odgovor članu budulove)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.5.2008 18:50:53   
Felicita
leska, trave in neka rastlina k cveti jeseni. ker sem bla sam na tistem testu za cvetni prah. In ena čudna mušica, kar sem odkrila na grd način, na žalost (končala pri zdravniku z inekcijo epinefrina v stegnu)
Če bi poslušala strica na bioresonanci sem alergična pa še na jajca, pšenico, jagode, arašide, pasjo in mačjo dlako in pršice. 'Zdravljenje' vseh teh reči naj bi (seveda, pri tem stricu) prišlo takratnih 300.000 sit (in naj povem da mi popolnoma nobena zgoraj naštetih stvari mi ni nikoli, ampak res nikoli ni povzročala nikakršnih težav).
Kaliope, verjetno si potem alergična na kakšno sestavino mil, šamponov etc, npr SLES (sodium laureth sulfat). Si poskusila s kakšnimi naravnimi rečmi ali kaj podobnega? Predvsem pa, a ne dobita nobenih bl poštenih zdravil, kakega Aeriusa al karkoli?! To mi je fuuuul čudno user posted image

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu budulove)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.5.2008 18:56:35   
budulove
Jaz sem bila prvič pri dermatologu, ko sem bila stara 6 let. Je moji mami reku ,  da se moram več umivat. Ker sem dobivala alergijo na sklepu roke, pa se mi ravno v stiku z vodo še poslabša.
Treba se zavzet zase pri dohtarju. Sej bom naslednič ko grem.
Felicita ampak ti si verjetn iz Ljubljane a ne?

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.5.2008 19:05:45   
Kaliope
mah, vse sem že probala imet "naravno" - čistim samo s Frochom, vse ostalo tudi gledam, da ni glih neka navadna žajfa, pa ni nič boljše ... dermatolog je rekel,da je to pač pogosto in mi predpisal kremo. pa konec. zato pač iščem, kam bi lahko še drugače šla.
V Rogaški Slatini pride prvi obisk mislim da 35 evrov, če so potrebne terapije, pa se potem še vsaka plača (ne vem, koliko).

(odgovor članu budulove)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.5.2008 19:46:04   
budulove
Ja vsote so hude.Prvi obisk je ok, sam k terapija traja neki časa. Bo še kr moglo počakat. Do takrat se bom pa packala z raznimi žavbami ki itak ne pomagajo.

(odgovor članu Kaliope)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...
Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?