nananaja -> RE: Nova nagradna igra Digifot! (23.5.2008 22:21:30)
|
no pa še dve prigodici, ki sta se pa zdgodili pred leti, in sva fotografirala midva z možem: 1. Najino prvo skupno poletje kot fant in dekle sva se na dopust odpravial v dveh delih. Najprej na slovensko obalo za tri dni, potem pa za štiri dni na vandranje z avto po hrvaški obali. Vmes sem morala domov zaradi obveznosti za vikend. Pa sva si obvezno izposodila fotoaparat od njegovega očeta, tisti stari na filme seveda. In slikava, pa se enkrat želiva slikat oba skupaj in nastaviva na samosprožilec. Nastavila sva, kot sva menila, da bo čudežna stvar naredila sliko, se natavila na položaj in po nekaj sekundah je slika res nastala. Ko pa fant dvigne fotoaparat, spet fleš... Ko sva ugotvila, da ima kamera možnost da samosprožilec naredi eno ali pa dve sliki zapored, in midva sva nevede nastavila slednje, sva stvar seveda morala preverit tako, da sva nastavila enako kot prej, fant je poziral, jaz pa začudeno gledala kaj bo... 2. Naslenje leto pa sva za dopust zbrala več časa in denarja, pa sva šla z avto v Španijo. Nazajgrede sva se ustavila še v nekaj krajih v Franciji, med njimi tudi v Saint Tropezu. Tam sem jaz našla idealno mesto za poziranje mojega fanta: kamnito zidana potka v loku vodi od oboka proti hiškam. Ravno, ko sem jaz pritisnila na sprožilec, je prišel visok val, ki je moža poškropil od glave do pet, in s tem sva obilo smeha priskrbela tudi skupini starostnikov, ki so sedeli na bližnji klopci v senci.
|
|
|
|