Vas kaj moti... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

piškotka -> Vas kaj moti... (14.2.2005 20:31:17)

Daleč naokoli ni Aneje, kar me zelo veseli, pravzaprav sploh nobene druge kot moje ne poznam. Ste kaj favš?

Anonimen -> Vas kaj moti... (14.2.2005 20:33:25)

Jaz jo:) Od Damjane iz Prekmurja je Aneja:)

piškotka -> Vas kaj moti... (14.2.2005 20:36:27)

Pa kje je Prekmurje!!! Sej nisem rekla, da v Sloveniji ni nobene, rekla sem sam, da daleč naokoli ni nobene (to je okolica Velenja). Pa sej se sam hecam, ziher je tut tu katera.

Anonimen -> Vas kaj moti... (14.2.2005 20:37:18)

No saj, Damjana je na RR:)

Taša -> Vas kaj moti... (14.2.2005 20:37:38)

Midva sva pri prvi hčeri komaj našla kompromis in se odločila za Niko, pred 6 leti še ni bilo tako pogosto, ša tudi nobene punčke nisem poznala z imenom Nika, je bila pa zelo popularna pesem od Rockn Band - NIKA, mogoče je ime dobila tudi po tej pesmi.....Če bi bil fantek bi bil Gašper, nevem jih tudi ni bilo veliko... Sedaj pa je res NIK kolikor hočeš, pa kaj moremo... V mojih osnovnošolskih letih je bilo tudi Nataš, Simon, Mojc...na tone.... Vsako obdobje ima pač svoja trendovska imena...
Lani ko smo izbirali ime za drugega:duda:, se nismo kaj veliko prerekali... Niki sva prepustila odločitev in izbiro imena in izbrala je za deklico Maša, če bi bil pa fantek bi bil pa Maj...

malika -> Vas kaj moti... (14.2.2005 20:45:12)

Mene je to že prej motilo in ravno zato smo našemu dali tako bolj redko ime. Zdaj pa moramo eno tako najt še za naslednjega, pa je kar malo težko.

jagoda -> Vas kaj moti... (14.2.2005 20:49:57)

Tud jaz sem prav srečna, da smo se odločili za Adama, ker jih res ni veliko, vsaj jaz jih ne poznam!:bravo::bravo::bravo:

TaRe* -> Vas kaj moti... (14.2.2005 21:11:52)

Jaz sem hotla pa pri prvi dat ime Zoja,pa moj ni hotu.Za fantka sem bila pa obsedena z Rožletom,pa so se mi vsi smejali(pa me je itak že na začetku nosečnosti minilo)Tako je padla odločitev,da za fanta zberem jaz,za punco pa ati.(Tamara,MIha)
Pri drugi sem spet hotela Zojo,pa zraven še LIna.Torej ZojaLina.Seveda je očka spet protestiral,in spet uredil po svoje.On za punčko,jaz za fanta.Ker sem bila prepričana da bo fant sem se strinjala in spet padla skoz.Torej smo namesto Jakoba dobili Rebeko.
V tretje gre rado...zato bo tretja hči ZOJA::sloncek:

puri -> Vas kaj moti... (14.2.2005 21:18:41)

Mah,.. mene pa nič ne moti,....sej čez par let bo pa spet ta ime ratal manj popularen, pa bo kakšen drug bolj :)

(Naš je drugač tut NIK:)-)

mammika -> Vas kaj moti... (14.2.2005 21:30:37)

Mene tud ne ker "še" ne poznam nobenga Alvina zaenkrat :bravo:

žiža -> Vas kaj moti... (14.2.2005 21:34:39)

Jaz pa sploh nisem vedela da je bilo ime Sara par let nazaj eno najpogosejše ime :ups: Itak smo pa ime za punčko v porodnio zbirali, tako da ni blo glih časa statistike ptreverjat. Drugače je pa meni kar fino če srečam kakšno luštno frajlico pa da ji je Sara ime.

Anonimen -> Vas kaj moti... (14.2.2005 21:36:30)

Meni se pa tudi fino zdi, da ko pokličem v vrtec in se predstavim "od Tiborja mamica", mi ni treba razlagati, od katerega Tiborja.

Anonimen -> Vas kaj moti... (14.2.2005 21:36:41)

mene tudi ne moti, naši mali je ime melani in nobene melani ne poznam. ime je izbral ati tik preden sva se tistega dne odpravila v bolnico rodit, jaz sem se seveda strinjala. če bi bil fantek bi bil anže.

KIRA -> Vas kaj moti... (14.2.2005 21:39:06)

čist odkrito? men je glih pred dvema dnevoma tašča povedala - češ da je imela bisk od moževe nečakinje/ sestrične - saj ne vem kaj. v glavnem hodi tamala v srednjo šolo inje baje dvema učenkama v nejnem razredu enako ime kot moji punči - mislim ime in priimek. mal hecno da ni unikat.
ker pa je moja tamala že druga generacija, pa opažam da ni tolko klasičnih imen popularnih, se ne sekiram preveč. ona je tko ali tko unikat, pa če ima še kdo tako ime ali ne.9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

Magi* -> Vas kaj moti... (14.2.2005 21:43:33)

nejcko, zdaj sem se pa čisto zasekirala. midva sva izbrala ime Zarja ravno zato, ker nisva poznala nobene:zmeden: pa še vseen se mi zdi, da jih ni prav dosti;)

Magi* -> Vas kaj moti... (14.2.2005 21:44:18)

redko a zelo lepo ime Sergej.

KIRA -> Vas kaj moti... (14.2.2005 22:02:07)

glih sem čula eno hecno ime na TV: Alexine. hecno a ne??

Jutra -> Vas kaj moti... (14.2.2005 22:23:47)

Nejcko in Magi :)
se vama pridružujem:zmeden: Tudi sama sem poznala le eno Zarjo v treh desetletjih... no, pa sem si rekla, tudi moji :duda: bo tako ime, da bo ja nekaj posebnega. No, potem pa sem pogledala statistiko, pa jih je vedno več:((:(( V zadnjih 10 letih jih je 17-30 na leto:((:((
Kljub temu pa se še vedno marsikdo čudi ob tem imenu in naju sprašuje, kje sva ga pobrala:zmeden2:

nejcko -> Vas kaj moti... (14.2.2005 22:26:23)

Maggi in Barbara
Baje jih je sedaj okoli 300 v Sloveniji :(. Kaj čmo.

Zara, Andrej Karoli ima tudi Zaro.

Anonimen -> Vas kaj moti... (15.2.2005 8:50:58)

Prav zato sem izbirala med redkimi imeni. V našem kraju poznam samo enega Filipa. No, jih je pa tukaj nekaj več :ups:

Ro-La -> Vas kaj moti... (15.2.2005 9:51:42)

Zato pa imamo Laneja, je prvi in edini:zmeden:, pa upam, da tako ostane.

lin -> Vas kaj moti... (15.2.2005 9:55:36)

Mene zaenkrat ne ker jih je malo,no saj jaz vem samo za še eno na obali Lin!

lin -> Vas kaj moti... (15.2.2005 9:57:39)

Miška 01 se strinjam da je tudi meni glupo da dajo živalim človeška imena.Recimo meni je blo fuuuuuuul všeč za punčko (odzmiraj)Gaja in za fantka Gaj pa glej moja prijateljica je mela psico Gajo in psa Gaja.
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Naš kuži je Pepelka!So ji dali ime že v zavetišču!Hecno ime ne!

lin -> Vas kaj moti... (15.2.2005 9:58:45)

romci na obali je tudi Lanej!

Magi* -> Vas kaj moti... (15.2.2005 10:03:43)

nejcko, barbara in vse ostale,

sicer pa ni sam ime tisto, kar naredi naše :duda: unikatne.

pozdravček vsem mamicam in njihovim zakladkom

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>