Mina1 -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (14.2.2005 21:08:26)
|
Ja takole je z mano;): danes sem imela v LJ porodnišnici PDC - meritev za CR oz. meritev za morebiten CR. Trajalo je tam od 7:30 do 14:00, da naredijo vse preiskave (CTG, EKG, UZ, kri, voda, razgovor in tako) in potem čakaš na izvide in mnenje oz. ti določijo datum za CR, če ugotovijo tehten razlog za to.8) Štiri smo bile tam in vsem so nam napovedali CR. Ena je imela visoko sladkorno, ena medenično, ena :zmeden:, meni pa je dr. Pušenjak rekel, da je mali velik in ima že danes 3.800 kg, jaz pa drobna in zelo ozka v bokih. Upoštevali so tudi to, da se je prvi :duda: rodil s CR. Skratka, dobila sem datum 18.2.2005 ob 7:30, potem bomo pa videli, kako in kdaj se bo vse razvilo. Pa seveda že od četrtka zvečer nič piti oz. narediti do jutra le kakšne požirek. No ja:(( Zdej vsaj vem, kaj me čaka, bala sem se namreč spet tega, da bi trajalo to čakanje po roku v nedogled in bi potem spet ugotovili, da me čaka CR. Torej je po tej logiki zame in za malega bolje, da opravijo CR. Sem pa tako-tako, malo zmedena, malo vesela in malo me je strah seveda. Vsega po malem, tako da:zmeden: zdaj čakamo na petek, v kolikor me kakšna voda prej ne preseneti. Pa ostale srečke nosečke, kje ste, še posebej februarčice:):):) pa-pa Mina 1, v 40t:nosecka: - še 3 dni pred dnevom D
|
|
|
|