9nebesa (****. nadaljevanje) (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (14.2.2005 18:35:09)

Ojla!

Kje ste, :nosecka:?

Mina1 bo dobila še enega vodnarja, so ji napovedali CR v petek:) Jao jao, nič nočejo mene upoštevat:)-:hudicek::)-hehe...:)-

Danes je en žalostn dan zame..že zjutri sme bila fuuuuull slabe volje, pol pa se je čez cel dan samo še nadaljevalo...smsa nobenga:(( Nič od nič skratka. No, edin nekdo me je mal probu v boljšo voljo spravt po telefonu:)

Grem zdej naprej delat za šolo, dokler se mi da. Probam danes čimmanj viset za računalnikom:ups:

lp,:fis:

baguSka -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (14.2.2005 19:32:59)

:love::love::love:

Anonimen -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (14.2.2005 19:41:43)

Baguska, vračam ;)
:love::love::love:

Mina1 -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (14.2.2005 21:08:26)

Ja takole je z mano;):

danes sem imela v LJ porodnišnici PDC - meritev za CR oz. meritev za morebiten CR. Trajalo je tam od 7:30 do 14:00, da naredijo vse preiskave (CTG, EKG, UZ, kri, voda, razgovor in tako) in potem čakaš na izvide in mnenje oz. ti določijo datum za CR, če ugotovijo tehten razlog za to.8)

Štiri smo bile tam in vsem so nam napovedali CR. Ena je imela visoko sladkorno, ena medenično, ena :zmeden:, meni pa je dr. Pušenjak rekel, da je mali velik in ima že danes 3.800 kg, jaz pa drobna in zelo ozka v bokih. Upoštevali so tudi to, da se je prvi :duda: rodil s CR.

Skratka, dobila sem datum 18.2.2005 ob 7:30, potem bomo pa videli, kako in kdaj se bo vse razvilo. Pa seveda že od četrtka zvečer nič piti oz. narediti do jutra le kakšne požirek. No ja:((

Zdej vsaj vem, kaj me čaka, bala sem se namreč spet tega, da bi trajalo to čakanje po roku v nedogled in bi potem spet ugotovili, da me čaka CR. Torej je po tej logiki zame in za malega bolje, da opravijo CR.

Sem pa tako-tako, malo zmedena, malo vesela in malo me je strah seveda. Vsega po malem, tako da:zmeden: zdaj čakamo na petek, v kolikor me kakšna voda prej ne preseneti.

Pa ostale srečke nosečke, kje ste, še posebej februarčice:):):)

pa-pa Mina 1, v 40t:nosecka: - še 3 dni pred dnevom D

Lu -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (15.2.2005 10:33:19)

Jutro!

Ja sem še kar doma. Imam ob 11.15 pregled pri G pa da vidimo kako stvar stoji. Upam, da mi napove kaj lepega.

Mina1 ti imaš pa pravega korenjaka v trebuščku. A CR boš imela? Boga. No po eni strani bo pa petek hitro tu in tvoj :duda: tudi :bravo:.

Punce vam sporočim kaj sem zrihtala.

lp Lu in :duda:, ki je ŠE vedno v trebuščku ;)
2 dni čez rok

malika -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (15.2.2005 10:47:34)

Ej Mina, jaz sem pa mislila, da boš rodila na moj rd, pa nočeš :)-

Drži se :bravo:9nebesa

Špacka -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (15.2.2005 11:06:20)

Ojla!

Sem pravkar pršla iz laboratorija, sem dala kri in vodo-ja ta moja voda se noče in noče popravit, kar naprej lulam v tiste kozarčke, velike pa male...
pa en izvid je mal boljši, drug slabši, pol moram pa delat uritest:zmeden: v glavnem na kratko dost mam tega:(
Jutri mam pa pregled pri G, da mi naredi UZ, da vidimo kakšno je stanje, predvsem me zanima, če se je :duda: obrnil, ja seveda pa teža me tud zanima, čeprav je mogoče boljš da ne veš, ker če ti rečejo da je otrok velik, bom še bolj v skrbeh, kako bom rodila.

Mina1 verjetno si nisi želela CR, sam je pa dober, ker veš da boš v petek že vidla svojga :duda: ti kar mal zavidam:love::love: jaz bi tud.

Lu kaj pa tvoj :duda: štrajka? Mogoče pa hoče bit ribica po horoskopu:)-:)-:)-

Danes sem pa dobila modrce za dojenje, zgledajo kot za stare mame, sam pol sem ga dala pa gor, pa je kar v redu, mogoče se mi bodo prsa po porodu še kaj povečala, tako da bo skor premal...:ups::ups:

Lepo se mejte, se še kaj oglasim, grem spit eno :kava:

Špacka ( še 13 dni )

Lu -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (15.2.2005 14:11:03)

Evo mene. Sem že doma. Na pregledu sem bila. CTG ni še nič konkretnega zaznal. Moja G me je tudi pregledala in ugotovila, da imam že zmehčan mat.vrat in tudi že skrajšan. No v glavnem. Moje dete bo po mojem še kar nekaj časa v trebuščku :(( Mi ga pa že zelo težko pričakujemo. No v čet. imam zopet pregled. Upam na kaj boljšega.

lp Lu in :duda:

Dolina -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (15.2.2005 19:31:36)

Ojla :nosecka:,

Lu, joj, ti držim pesti, da boš čim prej mela svojga sončka v naročju. :rozica::rozica::rozica: Ribica, kako si ji to napovedala??? A nisi rekla, d abo 14. rodila? :zmeden2: Ti, ti.:)-:)-

Nam pa telefon nagaja in zato tud na net ne morem in sm ekstra prišla v Lj k mami (oz k bratu na računalnik), da lahko mal prečekiram, kaj se dogaja na RR. Tko vse pogrešam. Pa sm milsila, da bom že čestitala Lu za novega družinskega člana.

Moj pregled je bil pa v petek, pa tud še nič popadkov, me pa ni nič gledala, če se že kaj odpiram. Drug petek mam spet pregled.

Špacka, a tebi pa voda nagaja? Meni pa hemoglobin: še vedno samo 98 in spte je tiste tablete in moram skoz neki mlet, če ne mi je slabo. Na tešče jih sploh ne smem vzet, če ne obležim na kavču in WC-ju - izmenično. :zmeden::(:)-:)-

No, grem še mal k marčevkam pogledat, ker od sobote ne vem, kaj se kej dogaja.

Li, držim pesti, da bo čim prej!

pa pa, Dolina (še 14 dni)

Lu -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (15.2.2005 19:33:20)

Dolina hvala. Tudi mi že držimo pesti da bi bilo le čimpreje.

lp Lu

Mina1 -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (15.2.2005 20:26:00)

Evo, moj uspava škratka, potem "easy" večerja in tako;).

Skratka, odštevam tole do petka, ko me čaka CR, včasih kar malo zajokam, ker mi vse sorte hodi po glavi. Pri napovedanem CR moraš podpisati, da veš, da lahko pride do česarkoli:((:zmeden:, ampak tako je pri vseh operacijah, tako da...

in potem tuhtam o tem in onem. Danes sem pripravila torbo za:duda:, pa cel kup post-it listkov naokoli, da se bo moj gospod lažje znašel, zdej ko "mačke" ne bo doma:)-:)-:)-

LU, ja nič, malo še počakaj, saj bo, tudi moj prvi je štrajkal;) Pa seveda mi pošlji SMS;)

Punce, do četrtka se še kaj javim, drugače pa, držite se. Ko pridem domov iz LJ porodnišnice, upam, da bomo imeli doma NOVO kabelsko povezavo in ne ta Siol in da bom lahko neomejeno na RR:)-:)-:)-, če mi bosta :duda:in:hudicek: dovoljevala.

pa-pa Mina1, v 40t:nosecka: - še 2 dni do CR

Stran: [1]