Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Poliranje ogrodja vozička 6.5.2008 21:53:42
|
|
|
|
Naja30
|
Oh, tole pa tud mene zanima!
|
|
|
|
RE: Poliranje ogrodja vozička 6.5.2008 21:55:34
|
|
|
|
Jančika_
|
Mogoče z ono pasto, ki je za pecikle ? Jaz sem sicer kar obrisala, nič glancala, še spomnila se nisem, da bi lahko .
|
|
|
|
RE: Poliranje ogrodja vozička 6.5.2008 22:24:30
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Mogoče z ono pasto, ki je za pecikle ? Jaz sem sicer kar obrisala, nič glancala, še spomnila se nisem, da bi lahko . Ja, kakšna mama pa si? Mi smo pa spucali blago z nitro razredčilom, da bo ja ok... (so nam ga polili z barvo )
|
RE: Poliranje ogrodja vozička 6.5.2008 22:45:01
|
|
|
|
Naja30
|
Kater voziček pa imaš? Ker jaz pojma nimam, kako se pri PP da tole blago dol Je pa že vse svinjsko umazano, tak da bi najraje v stroj vrgla in oprala.
|
|
|
|
RE: Poliranje ogrodja vozička 6.5.2008 23:20:08
|
|
|
|
Marogica
|
Da bi še ogrodje vozička polirala? Mi nikoli še na pamet ni padlo. Največ, kar smo naredili je to, da smo ga obrisali z mokro krpo. Največ... p.s. Še svojega kolesa ali avta ne poliram
|
|
RE: Poliranje ogrodja vozička 7.5.2008 8:22:03
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3 Kater voziček pa imaš? Ker jaz pojma nimam, kako se pri PP da tole blago dol Je pa že vse svinjsko umazano, tak da bi najraje v stroj vrgla in oprala. ABC design. Pa je šlo vse lepo dol. Kako bo šlo pa nazaj, pa še ne vem.
|
RE: Poliranje ogrodja vozička 7.5.2008 8:39:39
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz tudi še nisem tega nikoli čistila . Smo pa namazali kolesa pred uporabo in prednja kolesa menjali za zadnja, ker so bila bolj znucana. Ja, ABC Design je grozen za razstavljanje. Vse je na vijake. Upam, da se bo šajnal!
|
|
|
|
RE: Poliranje ogrodja vozička 7.5.2008 8:59:24
|
|
|
|
*Junona*
|
Poskusite s polir pasto.
|
|
|
|
RE: Poliranje ogrodja vozička 7.5.2008 9:28:10
|
|
|
|
nuala
|
Uh, jaz sem strokovnjak za poliranje. No, ne ravno vozičkov. Vzemi polir pasto, takšno zelo fino, odvisno sicer, iz kakšnega materiala je ogrodje ampak npr. tista za avte ali kolo bo kar v redu.
|
| Stran: [1] |
Zimske počitnicelola85 RRKje se boste potepali med zimskimi počitnicami?Nikjer, bomo doma (
73%)
Gremo smučat/se sankat (
14%)
V termah (
3%)
Se bomo pustili razvajati pri babicah (
5%)
Na morju (
5%)
Število vseh glasov: 37Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!