|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kateri zoo?
7.5.2008 21:07:15   
Anonimen
Mič 2 ti pa ful obiskuješ zoo-je

Ja, to pa res.
Zoo je ogledalo mesta.

(odgovor članu budulove)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
7.5.2008 23:20:14   
januskica
Lignano. se splača it pogledat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
12.5.2008 8:53:15   
Ženkica
V soboto smo obiskali ZOO v Zagrebu; moram priznati, da sem pričakovala več, glede na to, da so/ste ga ful pohvalili; prva stvar, ki sem jo opazila, da so zveri (sploh medvedi) na totalno premajhnem placu, je res, da obiskovalci lahko bolje vidimo žival, pa vseeno; mogoče imajo res da več živali na ogled kot v Lj. ampak preveč je vse skupaj natrpano; tudi npr. šimpanz je bil samo eden.
V Lj. se lahko otroci tudi "poigrajo" s pujski in kozicami, tukaj tega ni; skratka, saj je luštno, ne rečem, ampak Lj. ZOO mi je nekako bolj všečen.

(odgovor članu januskica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
12.5.2008 20:52:06   
lefairyon
mi smo bili v soboto v lj živalskem vrtu in moram reči da je bilo super...samo opic ni blo videt ker preurejajo...drugače pa smo takoj rekli da gremo v kratkem spet...pa prej ker smo prišli kar pozno...

umirem sto puta dnevno
a tebi je sasvim svejedno
znam da sam kriv i znaju to svi
znam da je kasno a trebaš mi ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3347 ;)

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Zmagovalna kombinacija za popolne zimske p...
photo
Veselje na snegu, vrhunski wellness, gurmanski užitki, aktivnosti za vso družino in nepozabna doživetja so nas navdušila...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?