valentinčkov čvek-ec (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Urša76 -> valentinčkov čvek-ec (14.2.2005 18:15:29)

cmokec, tale kavica pa sploh ni tko slaba ideja...samo, danes in ju3 mal težko, ker: danes "naj bi" še nekaj za šiht naredila, ju3 imam pa zdr. pregled takoj po službi...

sreda pa lahko: če seveda utegnete?

tinkamiška -> valentinčkov čvek-ec (14.2.2005 18:16:01)

Urša, sej vem, da se težko sam v dobro voljo spraviš, če je dan posračkan, ampak zato smo pa me tu in jutri bomo tudi in pojutrišnjem tudi:)-:)-:)-

Če ti bo pa kej pomagal, če boš šla ven pa pejt. Meni je velkokrat, ko sem bla z ljudmi, ki niso ničesar pričakovali od mene in smo se pogovarjali o čist enih tretjih stvareh...mogoče bo pa potem boljše:rozica:

Tinka

tinkamiška -> valentinčkov čvek-ec (14.2.2005 18:17:55)

Urša, držim pesti jutr:miska:, pa da se vse poštima tako kot ti želiš.

Javi se kaj:rozica:,

Tinka

cmokec -> valentinčkov čvek-ec (14.2.2005 18:18:12)

:rozica: Urša76 :rozica:, nič bat. Nama ne uideš. Meni je kar hudo, da sem zgoraj takole napisala in se bom res potrudila, da te malo objemčkam. Pa čeprav bom imela časa malo, zate se ga bo vedno najdlo.

Tinka, povej, kdaj držimo :miska::miska:. Sedaj si pa ti že kar blizu cilja. :)-:)-

cmokec

tinkamiška -> valentinčkov čvek-ec (14.2.2005 18:20:02)

Uf cmokec meni se že meša od ne:sloncek::sloncek::sloncek:, zdej čakam na M da bova potem mela dirke po stanovanju:sloncek:, pol bomo pa čakali;)

Tinka

Urša76 -> valentinčkov čvek-ec (14.2.2005 18:20:43)

ema, lepo se imej (ma čeprav pri taščici :) ) in hvala še 1X.

punce, a veste da sem zdajle imela telefonski klic. in? me je klicala prijateljica (mal starejša, ima že 16-l in skor 19-l stara otročička) in me je povabla na večerjo, ker je tudi ona sama. a ni to lepo, da imamo take prijatelje / ice?! sem se odločila da grem, ker vem, da se bomo prav fajn imele...

punce moje:
HVALA ZA VSE VAŠE LEPE BESEDE, se beremo ju3 preden grem na bojna polja (obisk strank :) )

lepo nočko, pa za vsako enga :angel:
urša

tinkamiška -> valentinčkov čvek-ec (14.2.2005 18:22:22)

Urša vidiš kako se zmeraj nekaj zgodi, da se situacija obrne;)

Cmokc in vse ostale jst se tudi poslavljam, grem z možekom mal ven, pa se pol mogoče še kej beremo:rozica:

Pa-pa,

Tinka

Urša76 -> valentinčkov čvek-ec (14.2.2005 18:23:04)

cmokec, jaz nisem nič za slabo vzela tvojih besed. res ne, pa ne se zdaj slabo počutit.

tinči, thanks. jaz pa tud zate držim fige ( na rokah & nogah :)- )

lepo se imejte, rade se smejte,
u

cmokec -> valentinčkov čvek-ec (14.2.2005 18:23:43)

Tinka, ne bom nič pametovala, ti le :pujs::pujs::pujs: pošilja.

Urša, dobro se imej, Ema ti tudi. :)-

Jaz odhajam likat. Se beremo kasneje.

cmokec

Anitka -> valentinčkov čvek-ec (14.2.2005 18:31:03)

Hoj punce!

Se malce oglasim potem pa greva na večerjico. Punce seveda nam bo vse uspelo. Le pogumno naprej. Naju tudi čaka v četrtek prvi posvet v ambulanti za neplodnost. Upam, da bo to najin prvi in zadnji. :love: ima tudi spermiogram, tako, da ne bo Valentinovega hopacupanja :sloncek::sloncek: Bo pa potem spet bolj luštno.:)-

Pa pa,
Anitka:metulj:

emaa -> valentinčkov čvek-ec (14.2.2005 19:04:09)

I am back, sreda mi ustreza, jutri moram mal k bolnikom na obisk, pol pa čvek na kvadrat. Mi pišta na privat, Anitka zate pa držim pesti v četrtek, te mam skoz v mislih, ker za eno tolk fejst punco, se bo pa tud ena fejst luštna in dišeča :duda: našla

Anitka -> valentinčkov čvek-ec (14.2.2005 22:11:57)

Emamair :love::love::love::love::love::love::love::love::love::love: hvala ti in enako velja tudi zate. :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Najina naslednja :kava: bo že s trebuščki :nosecka::nosecka:

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]