detelja -> RE: Novi boj... (6.5.2008 21:09:07)
|
najbolj čudno mi je postalo, ko so me v maximalno kratkem času nehale boleti prsi....potem pa sem še nekje na forumu zasledila, da je ena napisala kao, da če te kar tako nehajo boleti prsi, da je to kao prvi znak ss, nato pa je bil še izcedek...in seveda moja duša je čutila, da ni več tistih občutkov nosečnosti...tako prazno je bilo moje telo... metuljček27 jaz sem imela abrazijo 21.3.08 v 7 t 3 d nosečnosti...prvo m sem dobila točno po 4 tednih...sedaj že čakam drugo m in 4.6. imam predviden datum za laparoskopijo...potem pa akcija...sicer takoj junija se verjetno ne bo izšlo, ker bom takoj po posegu dobila m...in 14 dni itak ne smeš imet spolnih odnosov...potem bom šla k gin. na kontrolo z upanjem, da je vse ok...julija pa akcija...sicer pa tudi če ne bi imela laparoskopije bi šla v akcijo šele po 3 m...ker dr. itak pravijo, da takoj po prvi ni glih ok...sicer pa, če telo ne bo pripravljeno itak nič ne bo...ampak jaz upam, da bo...da bo tako hitro ratalo kot v ta prvo...vse bo ok...samo ne smemo se pustiti...najboljše bi bilo, če ne bi nič planirale pa bi kar ratalo...samo kaj ko pa to ne gre kar tako, a ne?.... punce mislim na vas, držim pesti za vas, vam želim vse najboljše....in komaj čakam, da bo katera od nas se pojavila z forumu z dobro novico...lubčka... lahko noč
|
|
|
|