Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Voziček Quinny Freestyle 3 XL comfort 14.2.2005 17:16:34
|
|
|
|
Annny
|
Definitivno raje kupi Quinnyja. Mi imamo sicer Formulo, ampak čez to znamko vozička ga ni!! Na pločnik se tako lahko dvigne, da sploh ne opaziš, za po makadamu ni boljšega (naš ima amortizerje na vseh treh kolesih).. Zloži se res na minimum in gre v prtljažnik tudi najmanjšega avta! Skratka- zakaj sprašuješ za nasvet prijateljico, ki o tem vozičku očitno ne ve nič? Kar kupi ga- nikoli ti ne bo žal. LP:rozica:
|
|
|
|
Voziček Quinny Freestyle 3 XL comfort 14.2.2005 21:00:49
|
|
|
|
malika
|
Kaj pa jo moti na njem? Ga slučajno ima in govori iz svojih izkušenj ali na pamet? Jaz sicer nimam tega modela Quinnya, ampak zelo zelo resno razmišljam o ponovnem nakupu tega in na njem ne najdem nobene slabe stvari, tako da me res zanima kaj je po njenem narobe z njim. No kakorkoli že, med tema dvema bi se brez vsakega pomišljanja odločila za Quinny.
|
|
|
|
Voziček Quinny Freestyle 3 XL comfort 14.2.2005 22:22:29
|
|
|
|
Tipi
|
A katera ve kje bi se ga dalo ugodno kupiti???
|
|
|
|
Voziček Quinny Freestyle 3 XL comfort 15.2.2005 9:26:37
|
|
|
|
malika
|
Tipi najugodneje je E bay.
|
|
|
|
Voziček Quinny Freestyle 3 XL comfort 15.2.2005 11:10:27
|
|
|
|
Tipi
|
Malika, lahko napišeš link. Hvala.
|
|
|
|
Voziček Quinny Freestyle 3 XL comfort 15.2.2005 12:34:35
|
|
|
|
Annny
|
V iskalec vtipkaj ebay.de LP
|
|
|
|
Voziček Quinny Freestyle 3 XL comfort 15.2.2005 13:57:23
|
|
|
|
pravljica
|
makivca tu se nimaš kaj odločat, če ti je všeč, ga kupi...dvaliteta je :bravo: jaz iščem še samo najbolj ugodno varianto, pa očitno je to trenutno zagreb, rabljenega se pa še nobena noče znebit :zmeden:
|
|
|
|
Voziček Quinny Freestyle 3 XL comfort 15.2.2005 17:37:44
|
|
|
|
eva30
|
Na ebayu so od 280 EUR naprej seveda pa se je potrebno pozanimat koliko je poštnina.
|
|
|
|
Voziček Quinny Freestyle 3 XL comfort 15.2.2005 17:42:33
|
|
|
|
pravljica
|
joj tale ebay...me ful mika, ampak nekako si ne upam, pa niti ne znam, nemško mi pa tudi ne gre
|
|
|
|
Voziček Quinny Freestyle 3 XL comfort 15.2.2005 17:57:00
|
|
|
|
Annny
|
Mislim, da rabljenega ne bo nobena prodala, saj so komaj prišli na tržišče (preteklo jesen). Ne Ebayu se lahko zmeniš tudi v angleščini. LP
|
|
|
|
Voziček Quinny Freestyle 3 XL comfort 15.2.2005 18:02:44
|
|
|
|
pravljica
|
kako pa veš, da bo stvar res prišla do tebe? pa če potem ni vse vredu?
|
|
|
|
Voziček Quinny Freestyle 3 XL comfort 15.2.2005 22:32:47
|
|
|
|
malika
|
Joj ta presledek :)-:hudicek: Hvala, presledek!:)-
|
|
|
|
Voziček Quinny Freestyle 3 XL comfort 22.2.2005 14:55:33
|
|
|
|
a&m
|
Mi smo zelo zadovoljni, super gra tako po pesku kot po asvaltu.Na zadnja kolesa ga je dvignit zelo enostavno, čist na easy. Moi smo zraven dokupili lupinico maxi cosi, ki jo imamo še za v avto. Meni ni žal! LP:):)
|
|
|
|
RE: Voziček Quinny Freestyle 3 XL comfort 14.11.2011 19:33:46
|
|
|
|
BLACK CAT
|
Ojla, jaz prodajam nekaj stvari za dojenčke, med drugim tudi dva vozička znamke Quinny. mail:janja@aalt.si
|
|
|
|
RE: Voziček Quinny Freestyle 3 XL comfort 30.1.2014 10:16:34
|
|
|
|
sunprincess
|
Se ga da slučajno še kje dobiti - novega? Lahko tudi iz tujine?
|
|
|
|
RE: Voziček Quinny Freestyle 3 XL comfort 30.1.2014 11:44:43
|
|
|
|
zaspancek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunprincess Se ga da slučajno še kje dobiti - novega? Lahko tudi iz tujine? https://www.kiddies24.de/shop/shopping_cart.php Sicer pa se kak ebay.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?