|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   POMOČ PROSIM!!
14.2.2005 17:03:08   
dadica
Danes sem bila na prvem pregledu in UZ.Zgodilo se je točno to česar sem se bala,ni bilo videt ploda:((,po uradnih izračunih(zadnji dan M) naj bi bila v 7 tednu,a mi je G rekla glede na moje neredne cikluse da temu ni tako in me naročila čez 10 dni.Po njenem bi naj bila "noseča"(ni prepričana) nekje med 4-5 tednov.povejte je prehitro da bi se lahko kaj vidlo razen zelo odebeljena sluznica?
Je možno da mi je 4x test pokazal nosečnost,da mi je slabo,imam boleče in povečane prsi,pa da ne bi bila noseča!Je to možno!
PROSIM povejte mi kako je bilo to pri vas.Sem čisto obupana in je to do zdaj moje najslabše valentinovo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   POMOČ PROSIM!!
14.2.2005 17:13:03   
total
Ne bodi žalostna,sam čudno da ti je test pokazal in imaš vse simptome,na UZ pa nič:zmeden:.Pri meni je samo zaostajala:hudicek: drugače je bilo vse normalno.Boš videla kaj bo sam ne obupaj.

Lp:rozica:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   POMOČ PROSIM!!
14.2.2005 17:37:32   
Anonimen

Pomoje si noseča. Clear Blue ne more zatajiti - v urinu imaš torej že "nosečniški hormon". A si že probala vprašati Dr. Pušenjaka? On ti bo dal najhitrejši in najbolj natančen odgovor.
Najdeš ga na tem linku:
http://www.med.over.net/klinicne_stroke/porodnistvo/obvestilo.php

(odgovor članu dadica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   POMOČ PROSIM!!
14.2.2005 17:41:41   
Tiamo
Dadica dokler se ne pokaže M :hudicek: ni še razloga za paniko. Umiri se, ker ti lahko živčnost škodje. :(

Jaz nisem imela nobenih posebnih znakov do 7 t, potem mi je bilo slabo, dojke so postale napete šele v 9 tednu. :zmeden2:

Držim pesti zate :sloncek:

Tia74

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   POMOČ PROSIM!!
14.2.2005 17:44:46   
sabini
Joj ne bit žalostna misli pozitivno koliko sem brala pri drugih da včasih se tudi ne vidi plodu . Daj če te full skrbi pa pejt še k kateri gin. če ne boš mogla počakat 10.dni do pregleda,sicer pa če ne krvaviš se nič ne boj DRŽIM PESTI :racka::racka:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   POMOČ PROSIM!!
14.2.2005 17:47:49   
Fifa
Živjo!
Tudi drugim sem že napisala, da je najboljše iti v laboratorij in ti po odvzemu krvi povejo točno, koliko hormona imaš v krvi,...Tja te napoti tvoj ginekolog ali tudi osebni zdravnik - s katerim se bolj štekaš, tistega prosi za to.
8)8)Moja G tudi ni nič videla, v LJ na urgenci pa so čez pol ure videli in mi tudi dali slikco,...:duda::duda:

Ne da bi te strašila, ampak lahko, je tudi izvenmaternična nosečnost, kar je pa najboljše čimprej ugotoviti in odstraniti.

Lp, poročaj naprej

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   POMOČ PROSIM!!
14.2.2005 17:57:59   
tinica
jaz sem bila tudi tako panična celo nosečnost, vsaka mala krvavitev me je spravila čisto na tla takrat sem tudi cele dneve prejokala za prazen nič. Zato se ne preveč sekirat, ker ti bo to samo škodil.
Tudi jaz sem že hotela it drugi gin. privat seveda, ker se ti tudi veliko bolj posveti, ker ji moraš seveda plačati.
Če ne boš morala počakati še deset dni pojdi drugi gin..
Meni se je v šestem tedno videlo na UZ in pa še poslušala sem lahko srce kako mu bije. Res pa je, da me je moja gin. naročila šele v šestem tednu nosečnosti zato, ker se bojde prej še nič ne vidi. Ko sem se naročila po telefonu za pregled oz. sem ji povedala, da sem naredila test in da mi zamuja M. mi je tudi ona rekla da sem 100% noseča in res je bilo tako.

Greš pa lahko tudi svoji osebni zdravnici in ji poveš zakaj gre, potem te bo ona poslala v laboratorij in ti bodo še tam naredili test.

Lp in brez skrbi:metulj:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   POMOČ PROSIM!!
14.2.2005 18:02:35   
lana 5
Dadica ne bodi žalostna, jaz mislim da si:nosecka::nosecka: malo manj in da se zato ni nič videlo. Počakaj 10dni, vem da se ti bo vleklo, vendar bo potem zadovoljstvo večje, ko boš zagledala samo eno majhno pikico. Midva bova mislila na tebe in ti pošiljava:rozica::angel::rozica::angel::rozica::angel:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   POMOČ PROSIM!!
14.2.2005 18:05:51   
Teya
po moje tudi ni panike, če se še ne vidi plodka, konec koncu je lahko nosečnost še zelooo zgodnja, glede na tvoje cikluse.....všeč mi je predlog, da greš oddat kri in vse bo takoj jasno....saj si sama ne predstavljam 10 dni čakanja....
držim pesti, srečno!:rozica:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   POMOČ PROSIM!!
14.2.2005 18:17:53   
dvojčica
Dadica,
tedne se šteje od prvega dne M naprej, plodek pa se nekoliko bolj vidi šele nekje od 7.-8.tedna. Nič bit žalostna, tudi meni je na prvem UZ rekel, da ni nič videti, da naj se javim čez 14 dni(videl pa je le gestacijsko vrečko, plodka pa ne). Odvisno je tudi, kdaj si imela O, jaz sem jo imela po zadnjih izračunih (velikost pikice) najverjetneje 4 dni prej kot naj bi jo imela. Ti pa si jo lahko imela kasnje.

Vse bo OK, sproti se, kolikor se lahko. Jaz sem imela težave še s tem, da me je kar naprej špikalo in bolelo kot pred M in sem skoraj 2 meseca hodila na WC čekirat, če je vse še čisto. No sedaj smo pa že malce dlje, čeprav z drugačnimi težavicami. Vse za naše pikice.

Čestitam ti in ti želim lepo :nosecka:, dvojčica

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   POMOČ PROSIM!!
14.2.2005 19:25:36   
CIPRESA
Dadica, da te pomirim še jaz!
Ginekologinja je ugotovila, da si pač noseča manj kot naj bi bila po zadnji M - to ni nič narobe, to samo pomeni da si imela tudi ovulacijo kasneje, kar se je zgodilo tudi pri meni, ker je plod manjši glede na prvi dan zadnje M.
Po mnenju ginekologinje naj bi bila torej ti v 5 tednu, takrat pa se plod še ne vidi.
Tudi pri meni je bilo zakomplicirano, ker sem v 5/6t začela krvaveti in sem takoj odhitela k ginek. ki mi ni mogla nevem kaj povedati, ker se plod še ni videl. Počakat sem morala še nekaj tednov potem je bilo vse O.K.

Ti se kar sprosti kolikor se lahko, vem da ti ni lahko in da komaj čakaš na to da boš videla :duda:

CIPRESA 17 6/7t

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   POMOČ PROSIM!!
14.2.2005 20:59:58   
žiža
Tudi jaz sem imela tako izkušnjo. Na prvem UZ (zaradi izcedka) nekje v 6tednu se ni prav nič videlo. Ker nisem imela nikoli rednih M, pač ti izračuni niso držali in se je izkazalo da je nosečnost krajša, že čez 14dni je pa srček že delal tik-tak. Na koncu se je vse lepo izteklo. Dadica tud tvoja pikica bo zrastla in prav kmalu boš vidla njenega srčka. Držim pesti :sloncek:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   POMOČ PROSIM!!
15.2.2005 8:58:21   
kathy
Pozdravljena Dadica
Tudi jaz sem imela prvi UZ pri 6t4d in se ni videlo nič razen GV. Na ponovni UZ sem bila naročena čez 14dni, kaj vse sem jaz fantazirala teh 14dni. Ko sem pa drugič stala pred ambulanto za Uz so se mi tako tresle noge, ker sem se bala da spet ne bo nič videt, ali da srček ne bije. Preden sem uspela G izjaviti da me je strah je on že obrnil ekran proti meni in mi pokazal mojo pikico, in srčka smo poslušali.
Tako da dadica jaz sem prepričana da čez 10dni boš v 9nebesa.
LP:)

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?