Kaštrun -> RE: shranjevanje mleka (30.11.2008 18:40:14)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sabina08 Jaz črpam že skoraj 6 mesecev in shranjujem načeloma samo za naslednji obrok. Je pa lahko v hladilniku 24 h, kot je ena že zapisala, jaz zamrzovala nisem... Pogrevam pa v el. grelcu (s pomočjo vode), nikoli v mikrovalovni - odsvetujejo... I mam pa Aventovo črpalko s posodicami, ki jih btw nikoli nisem menjavala na 4 uporabe, kot je zapisano. No, vsak pa naredi, kot se zdi njemu prav... tole je sicer stara tema, ampak me zanima predvsem tole, kar je v odebeljenem tisku. pri prvi mi ni bilo treba nikoli črpati in shranjevati mleka in s tem posledično tudi Aventovih posodic nisem uporabljala za shranjevanje mleka. uporabljala sem jih za npr. kakšne stvari shranjevati (npr. adaptirano mleko ker je bila alergik, potem kakšne zmlete piškote, kakšne bombončke...). zdaj pa bi si rada načrpala malo mleka (za rezervo če kam grem) in me zanima ali lahko uporabim pač te (že uporabljane) Aventove posodice, jih normalo prekuham in vanje naprej shranim mleko? zanima me predvsem zato, ker tam res piše da jih menjaš na 4 uporabe (čeprav mi ni jasno zakaj?).
|
|
|
|