Lea2007 -> RE: POTOVANJE V NOSEČNOSTI (6.5.2008 15:36:21)
|
Do kdaj te spustijo na letalo je odvisno od prevoznika...Samo če želiš leteti, dobiš potrdilo in greš. Ponavadi ni problema...Je pa letenje v zadnjem trimesečju odsvetovano, ker lahko pride do zgodnjega poroda. Sama precej letim, z možem živiva v Uk, tako da je uk-slo-uk na mesečnem seznamu...Sama veš koliko si vajena letenja...Jaz ti lahko povem, da mi je biu dvo urni let mačji kašel, pač totalno zabit čas na avionu, sedaj ko sem pa noseča, pa tele dve uri komaj preživim, včasih mi še slabo rata, ko vzletimo mi je gorzn, ker je tak pritisk....pol dve ure grem trikat na vc, da se mal premigam, pritisk mam skoz v ušesih...tko, da konec maja grem domou in počakam do sept doma, brez avionou...no tudi midva sva rekla, da greva še na dopust, dokler sva še čist free mal dle, no in hvala bogu sva se odločila za španijo ura 45 leta, greva zdeje 13.5. za en teden, pa me je kr strah, če bo vse ok....Sva mislila tenerife in joj dobr, da nisva, do tam je 4 ure leta...ke pomoje ne bi šla...sva pa karte rezervirala januarja, ko sem bila čist na začetku in vsa optimistična, da nosečnost ni bolezen in je vse kot prej....ja sedaj vidim, da mi otrdi trebuh, krč...pa sm vsa v strahu, da čim prej popusti.... No tkole mal sm napisala, mogoče se boš lažje odločila, moja nosečnost drugače poteka brez problemou, G mi zaradi pogostih letov redno meri MV in je vedno bp...sam če povem po pravici strah je vedno prisoten in na vsak naslednji pregled grem ful v strahu, da mi bo rekla, strogo ležanje.... No...dolg let v pozni nosečnosti....jaz bi rekla, raje ne...je pa to moje mnenje, vsaka naredi tako, kot misli, da bo najbolje...
|
|
|
|