Anonimen -> RE: pag-metajna (9.5.2008 10:17:46)
|
Mi smo jo gledali vsako leto cez zaliv [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Na drugi strani zaliva, ce si v Metajni, sta dve plazi - Prnjica in Čista, oz. na levo Sv. Duh (kamni) in na desno Zrće (majhni kamenčki, veliiiiiika gneča). Moja vzgojiteljica je par let hodila v Metajno, pa so bili zadovoljni. Na plaži niso kaj dosti poležavali, ker so se šli kopat, pa potem v app in tko. Je pa hodila tja z eno najstnico + manjšim fnatkom (3-6 let odkar smo se tam srečevali). Zvecer so sli pa v Novaljo. Ne vem, mi smo 11 let hodili na Pag, pa ne bi bila nikjer tako, da je plaža kao pred hišo, ker niso lepe plaže. Tudi na Lokvici v Novalji je plaža majhna, v morju so kamni (nekateri precej zoprni) in dokaj hitro je globoka voda. Mi smo se vseh 11 let na plažo vozili, je pa res, da smo bili vedno v Novalji, le enkrat v Šimunih - ampak na hribu, tako da spet nismo imeli plaže pred nosom. Skratka, je polno lepih plaž, ampak se je potrebno zapeljat. Na Caski, ki je npr. Metajni še najbližje (in Kustićem, Zubovićem ... ), so bili par let nazaj ježki, kako je zdaj, ne vem, ker nismo hodili. V Stari Novalji je plaža Trinćel, ki ima drago parkirnino (to je na vseh urejenih plažah!), ima pa nekaj sence in tobogan v vodi. Ampak je na tleh v vodi mivka in je voda dostikrat umazana.
|
|
|
|