robinzon -> RE: Vaša sanjska kuhinja (6.5.2008 17:18:11)
|
To kuhinjo, katero je objavila Volga, imamo mi, le, da je v svetlorumeni barvi. Je od Dan kuchen model soft tech. Kolikor še sledim v reklamah, katere dobivamo vsake toliko časa, jo ne delajo več. Meni je všeč, ker ima spodaj in zgoraj zaobljene robove, to naredi bolj mehko linjo. Super so talni predali, ker predali precej zmanjšajo shranjevalno površino. Pri tej kuhinji, katere slika je objavljena je tudi dvignjen pomivalec, kar se mi zdi zelo dobra rešitev, na žalost imamo premalo kuhinjo za tako izvedbo in bi bilo premalo pulta. Izvedba dvižnih omaric nad koritom je najboljša, kar sem jih videla pri kuhinjah, pa sem jih kar nekaj prečekirala pred nakupom. Lahko pa zatrdim, da ni ta kuhinja nič boljše kvalitete kot marlesova orhideja, katero sem imela dolgo let, preživela je eno selitev in dva otroka. Menjala sem jo zaradi večje funkcionalnosti, pa iskala sem svetlo barvo, prejšna je bila temna. Nikoli pa ne bi imela rdeče, razen, če bi mi bila tako zelo všeč in bi imela toliko financ, da bi jo po parih letih lahko zamenjala. Po forumih opažam, da nekatere jamrajo, da jim kuhinje po parih letih razpadajo. Očitno je kvaliteta drastično padla, kar pa ne morem trdit za cene.
|
|
|
|