kikiwelt nakup (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroška oprema



Sporočilo


łiłi -> kikiwelt nakup (6.5.2008 8:36:06)

kako se kupijo stvari preko kikiwelta.jaz sem narocila en vozicek.pa so mi poslali mail ampak nerazumem nemsko tko da nevem kaj so mi napisali.a kera ve




smotka lonib -> RE: kikiwelt nakup (6.5.2008 11:42:00)

Tud jest nisem razumela čisto vse nemško, ko sem naročala na EBAY-u. Pol sem pa le malo razbrala, da so mi poslali mail, da sem pač naročila pri njih voziček, pa ceno zraven in ceno s poštnino. Meni so tud napisali, ko sem kliklnila, da bom plačala preko nakazila, vse podatke s katerimi sem šla na banko in jim nakazala.

Najbolje je, da jim napišeš v angleščini, pa ti bodo morda v angleščini odgovorili ali pa daš kakšnemu znancu, ki zna nemško za prebrat.




mojsoncek -> RE: kikiwelt nakup (6.5.2008 12:30:03)

Da ti ne bom 2x odgovarja, ker sem videla ze tvoj ZS. Po moje je najbolje, da jim v anglescini odgovoris na njihov mail in jih prosis za komunikacijo v anglescini.

Lahko pa skopiras tekst njihovega maila, ga pripopas v post in ti bomo pomagale.




krasnočka -> RE: kikiwelt nakup (6.5.2008 22:23:30)

Jazsem jim vedno napisala mail v angleščini in tudi njihov odgovor je bil tak (no, včasih je kakšna nemška beseda vmes padla - če je podobna angleški). Sem bila vedno zadovoljna z njimi, samo nazadnje sem čakala stol za hranjenje več kot en mesec. No, ampak dobila sem pa ga!

Vso srečo.




Stran: [1]