Marjana77 -> RE: Birmanska botra (7.5.2008 9:00:00)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanč Res hudo...vidiš eni brez staršev,drugi pa jih ne znajo cenit.Se premalo tega zavedamo.Jaz se zavedam od takrat,ko sem sama postala mama. Eni res ne znajo ceniti staršev. Jaz jih tudi nimam več in vem kako je hudo zdaj. Saj sem jih prej cenila, ampak ne tako kot si želim sedaj. Žal mi je za vse kar sem jima gdaj naredila slabega. Glede birmanse botre.Jaz imam mamino sestro. In ko je moj sin šel pred kratkim k birmi nam je prva botra odpovedala zaradi spleta okolišin.In sem poklicala mojo botro. In ni rekla ne.Je botra v pravem pomenu. Pomaga mi že od negdaj najbolj pa po smrti mojih staršev. Mi zna svetovati, pomagati, dajati ljubezen, kot prava mama.Imam jo neizmerno rada in jima tudi jaz pomagam pa najboljših močeh. In to je za mene poravi pomen botre.Jaz in moj sin nisma prosila botre zaradi finančnega stanja ampak za to ker vem, da je botra v pravem pomenu. Vem, da mu bo pomagala v stiskah in težavah. Dajala mu bo ljubezen ne pa denar.Dandanes so naši otroci praveč razvajeni in ne malo kdo izbira botra iz finančnega vidika. Za mene to nima pomena ker znam živeti skromno in moji otroci tudi. nanč naj ti povem, da je moj sin dobil za birmo uro in 400€. Pa boter mi je dal 100€ za stroške. Ampak to se ne šteje. To sem napisala ker sem hotela povedati le to, da imam jaz in moj sin botro v pravem pomenu.Ni važen denar, ne darila. Važno je srce.Iz kakega vidika so izbrali tebe ne vem, ker ne poznam razmer. Ampak mi smo izbirali pa tem, ker vem kdo bo otroku pomagal v stiski. Ne pa iz finančnega vidika tako kot nekateri.Razmisli, ker odpoveš tudi lahko.Samo kot si napisala, da nimate glih velikoh stikov drugače, nevem no. Odločitev je tvoja.
|
|
|
|