|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ščetka na baterije oz. električna
5.5.2008 21:10:53   
Paštetka
Kdaj se lahko uporabi pri otroku? Mislim na tisto, ki ima okroglo glavo. saj ne vem kako se jim pravi. user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ščetka na baterije oz. električna
5.5.2008 21:14:29   
Udb
Po moje ko ti bo pustil! user posted image user posted image Naš ne dovoli. 

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.5.2008 21:38:10   
Paštetka
jaz sem pa glih mislila, da mu bo to bolj zanimivo,ker kao brni in ne bo rabil toliko vlačiti user posted image .  oz. da bomo malo podpirali lenobo zraven user posted image

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.5.2008 23:34:16   
urška
moj je star 4 leta. električno zobno ščetko uporabljava že ful časa. sploh se ne spomnim kdaj smo začeli in sicer ravno zato, ker je bilo umivanje zmeri muka (beri: dretje) in nekaj časa mu je blo res zanimivo in se ni tok drl. no potem smo se je pa tok navadli da mi sploh n jasno kako z navadno kej umijete. men se zdi to super zadeva. sem prepičana da mu bolj umijem zobe. 

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.5.2008 8:15:15   
frutka_
Naš mali jo je dobil pri 3-eh letih. Ima pa obe. Navadno in baterijsko.user posted image  

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.5.2008 8:18:20   
Volga
Kmalu, ko je bilo dovolj zob, nekje pri dveh letih. Baterijsko s Shrekom.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.5.2008 8:32:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Kmalu, ko je bilo dovolj zob, nekje pri dveh letih. Baterijsko s Shrekom.

Enako, samo da moja nima shreka. Ji je bilo čudno na začetku, ampak tak to je. Zdaj jo ima fuuul rada. Električne ne bom kupla.

(odgovor članu Volga)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
6.5.2008 8:54:24   
noe
Tudi mi smo šli na elektično, ker je bila prava muka si umiti zobe z navadno šđčetko.Se je drl kot zverina zraven, zdaj pa se smeji in se mu ful dopade.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.5.2008 11:52:09   
dana
Mi jo uporabljamo tudi že od 2. leta naprej od Orala B, s tem da ima pač nastavek za otroke.

Vogla kje si pa kupila Shrekovo krtačko?

(odgovor članu noe)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.5.2008 12:12:05   
kaya2007
naša že zdaj sploh noče druge, jaz si perem zobe s sonicare-om in ji je samo ta zanimiva, navadna ji ni všeč. ima pa oral b take otroške, drugih nisem opazila.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.5.2008 12:21:01   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: dana

Mi jo uporabljamo tudi že od 2. leta naprej od Orala B, s tem da ima pač nastavek za otroke.

Vogla kje si pa kupila Shrekovo krtačko?

V Milerju jih imajo.

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.5.2008 16:16:29   
mucica1
Tudi mi uporabljamo Oral B od 2. leta dalje - z otroškim nastavkom Spidermana :) Pridno umivamo in "bibe" iz zobkov splakujemo. user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.5.2008 19:04:04   
Paštetka
O hvala, no potem bomo pa nabavili. Se mi je zdelo, da so te glave nekoliko prevelike na njihove zobke. Sem pa gledala tudi šreka. Imajo pa v Mullerju tudi ogromno drugih junakov. Pa na eni, ko sem jo gledala je pisalo od 3. leta.

A pasto se pa da normalno gor? Mogoče čudno vprašanje user posted image

(odgovor članu mucica1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.5.2008 19:13:24   
Volga
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

O hvala, no potem bomo pa nabavili. Se mi je zdelo, da so te glave nekoliko prevelike na njihove zobke. Sem pa gledala tudi šreka. Imajo pa v Mullerju tudi ogromno drugih junakov. Pa na eni, ko sem jo gledala je pisalo od 3. leta.

A pasto se pa da normalno gor? Mogoče čudno vprašanje user posted image

ja, pasto se da tud gor.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.5.2008 22:38:24   
kaya2007
mi smo pa danes kupili električno, ki za povrh še poje tiste 3? minute (verjetno je na toliko timer naštiman, vsaj pri moji je tako), ko si otrok pere zobe. je pa miki miška gor in je tudi oral b.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.5.2008 8:28:09   
Paštetka
kaja a za tvojo 11 - mesečnico? In?

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 16
8.5.2008 8:56:27   
kaya2007
kaja a za tvojo 11 - mesečnico? In?

v soboto 1 letnico user posted image  jaz uporabljam sonicare in si že mojo tlači ves čas v usta, če brni..tako, da navadna krtača pri nas sploh ne pride v upoštev user posted image  če poje, pa še toliko bolje

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
10.5.2008 22:07:48   
spacey
Naš jo ima tudi že od drugega leta naprej. Zdej ima Mojster Miha, kupljeno v Muellerju. user posted image

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.5.2008 22:21:45   
pika74
Sej ne paše čist sem, sam bom vseen povedala user posted image :

Ene 2 tedna nazaj sem si kupla novo ščetko. Kušla sem pa tako, ki je imela bolj debel ročaj, da se lažje drži. Pa še mal draga se mi je zdela, ko sem prišla do blagajne. Noja... pri zobeh ne bomo šparal...

In si vsak dan tko umivam zobe... dons mi pa med umivanjem kar naenkrat začne neki brenčat v ustih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pismu... potegnem ščetko ven iz ust... pa vidim, da vibrira user posted image user posted image user posted image user posted image  - mi je kr nerodn ratal user posted image user posted image user posted image . Pa 14 dni tega nisem opazla. Zdej sem pa zgleda neki mini gumbek na ročaju ščetke pritisnila in se je vkloplo user posted image user posted image user posted image .

Tko da, po tanovem mam jest tud vibro ščetko, ne sam vaši otroc user posted image .

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?