Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: naša Saška bo kmalu spet mami postala 6.5.2008 11:00:11
|
|
|
|
srki
|
Saj še kakšna boljše zgleda . Brala sem njen intervju v mami, mislim da je bila takrat noseča s punčko Polono. Spet vse tako idealno. No, če je res tako, HB.
|
|
|
|
RE: naša Saška bo kmalu spet mami postala 6.5.2008 19:25:32
|
|
|
|
pika74
|
Jst ji pa tokrat ne bom ploskala, ker se mi je enkrat mal zamerla njena izjava, ko je komentirala, kako bi uvedla davke tistim parom, ki so brez otrok.
|
|
RE: naša Saška bo kmalu spet mami postala 6.5.2008 20:05:31
|
|
|
|
Saša27
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Jst ji pa tokrat ne bom ploskala, ker se mi je enkrat mal zamerla njena izjava, ko je komentirala, kako bi uvedla davke tistim parom, ki so brez otrok. A ona tudi To, no lahko reče samo en tak, ki nima osnovnega pojma, kako se je boriti za to, da boš enkrat starš Drugače pa, seveda da tudi jaz čestitam
|
|
RE: naša Saška bo kmalu spet mami postala 6.5.2008 22:27:40
|
|
|
|
Freycha
|
a njo osebno poznate al kaj, da vam je tolk fajn.... ker če bi jo, vam verjetno ne bi bila....... Ploskam pa vsem ostalim mamicam, ki imajo veliko otrok in ki niso tako idealne in kjer ni vse vedno in povsod idealno
|
|
|
|
RE: naša Saška bo kmalu spet mami postala 7.5.2008 6:38:41
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: pika74 Jst ji pa tokrat ne bom ploskala, ker se mi je enkrat mal zamerla njena izjava, ko je komentirala, kako bi uvedla davke tistim parom, ki so brez otrok. Ah, verjetno je bila preveč polna kakih horomonov. Verjetno se ni zavedala, kakšno "krivico" je naredila pri tistih, ki si otroka želijo, pa ga ne morejo imeti, iz takih in drugačnih razlogov.
|
|
|
|
RE: naša Saška bo kmalu spet mami postala 7.5.2008 7:08:25
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha a njo osebno poznate al kaj, da vam je tolk fajn.... ker če bi jo, vam verjetno ne bi bila....... Ploskam pa vsem ostalim mamicam, ki imajo veliko otrok in ki niso tako idealne in kjer ni vse vedno in povsod idealno Ja, zgleda, da jo kovačeva pozna oz. da sta v sorodu, če pravi "naša" Saška
|
|
|
|
RE: naša Saška bo kmalu spet mami postala 7.5.2008 7:10:19
|
|
|
|
Mišni
|
Oh, saj konec koncev smo vsi v sorodu, če pogledamo, da sta bila prva dva Edama in Eva, a ne?
|
|
|
|
RE: naša Saška bo kmalu spet mami postala 7.5.2008 9:22:27
|
|
|
|
pijja
|
|
|
RE: naša Saška bo kmalu spet mami postala 7.5.2008 10:09:58
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Oh, saj konec koncev smo vsi v sorodu, če pogledamo, da sta bila prva dva Edama in Eva, a ne? ja, če verjameš v boga in te pravljice......
|
|
|
|
RE: naša Saška bo kmalu spet mami postala 7.5.2008 11:41:00
|
|
|
|
mojamura
|
Od mojih starih staršev sosedova krava pa bo kmalu kotila 2 teličkaaaaaaaaa jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: naša Saška bo kmalu spet mami postala 7.5.2008 12:50:39
|
|
|
|
srki
|
Uauuu, tudi to je nekaj. Naši kobili se pa ne uspe osemenit .
|
|
|
|
RE: naša Saška bo kmalu spet mami postala 7.5.2008 12:51:31
|
|
|
|
tanikaa
|
Naš kuža Piko pa je star že 14 let pa ni niti enkrat kotil.
|
|
RE: naša Saška bo kmalu spet mami postala 7.5.2008 12:52:47
|
|
|
|
Freycha
|
naš kuža Bakh je tudi 14. let star, pa tut enkrat ni pošteno naskočil. Potem smo ga pa še abjajcnili torej, ga tut enkrat v življenju ni namočil
|
|
|
|
RE: naša Saška bo kmalu spet mami postala 7.5.2008 12:53:29
|
|
|
|
srki
|
O ti revček ti .
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?