Anonimen -> konstantno otrdevanje trebuha (5.5.2008 15:08:08)
|
Zdravo! Noseča sem 18 tednov in v zadnjem tednu sem opazila, da mi je dvakrat otrdel trebuh. Včeraj pa se mi je zgodilo, da sem imela praktično cel dan trd tebuh in tudi krče. Bila sem na KC in mi je ginekologinja naredila UZ. Rekla je, da je vse bp (razen vnetja nožnoce), da je plodovnice primerno in da je MV dolg 4,8 cm. Predpisala mi je buscopan in magnesol, ter počivanje. Do večera ni bilo nič boljše, bolečine so bile manj intenzivne, vendar sem imela praktično ves čas trd tebuh. Kakšno minutko vmes se je sprostil, potem pa isto naprej. Imam tudi bolečine v MV in nožnici, amoak upam, da je to zaradi vnetja. Zvečer sem še enkrat poklicala na KC in dobila isto zdravnico, ki mi je predlagala, da grem danes, če ne bo boljše, še napregled k moji ginekologinji. Trebuh sem mela celo noč trd, danes je malo boljše, ampak vseeno mi otrdi večkrat na uro, vendar nimam bolečin. Vseeno razmišljam, da bi šla do ginekologinje. No, zanima me, če ima katera podobne težave, ker kot sem prebrala, samo otrdevanje ni problematično. Se opravičujem, ker sem toliko napisala, ampak res me skrbi, da ne bo kaj narobe.
|
|
|
|