Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
noče v avtosedež in voziček 5.5.2008 10:47:56
|
|
|
|
biga
|
Naš je star dobrih 11 mesecev in zadnje dni se dogaja, da skoraj nikoli noče v avtosedež ali voziček, celo za v stolček za jesti se krega. Prej ni bilo nikoli težav, zdaj pa se preteguje, hoče dol, kriči in joka sto na uro. A se tudi katerim to dogaja? Ne vem, zakaj noče. V glavnem, potem ga moram večkrat na silo noter dat in mi je hudo, ker se še nekaj časa fino joka. Skušam ga zamotit, ko ga dam sedet, pa ne deluje. A mislite, da je to le obdobje in ga bo minilo? Sicer se potem rad vozi z vozičkom, samo noter noče. Tudi v avtosedežu je potem priden, redko siten.
|
|
|
|
RE: noče v avtosedež in voziček 5.5.2008 10:51:00
|
|
|
|
Aja32
|
Pri nas se že kot dojenček ni hotel voziti v vozičku, kaj šele biti v lupinici oz. potem v avtosedežu. Okoli leta in pol pa se je situacija spremenila - zdaj bi bil pa non-stop v avtu in se vozil naokrog, če vzamemo voziček s seboj za mlajšo, pa on leze vanj...
|
|
|
|
RE: noče v avtosedež in voziček 5.5.2008 11:02:05
|
|
|
|
kristinaj
|
naša kakšenkrat noče v voziček..stari smo 13 m in ko jo dam enkrat ven jo s težavo spravim nazaj noter...in ona hodi in hodi, ko je utrujena jo vzdignem in nesem in verjamem, da ji je lepo na visokem, ker vse vidi ampak jaz v 4m je ne morem večno nosit in potem jo na kakšno finto spravim v vozička...npr...glej tam ptičke ali pa muco tudi motor gre pali....... jo hitro zvežem in potem je mir...malo se protivi a vidi, da ni izhoda, hitro ji ponudim čaj in to je to.... z drugimi "sedeži" pa nimamo težav.....
|
|
|
|
RE: noče v avtosedež in voziček 5.5.2008 11:24:18
|
|
|
|
srki
|
Ja, je obdobje, pri nas je bilo tako tudi pri teh letih, ko je začel hodit v vrtec. Včasih sem se tudi 10 minut s tem ubadala, da sem ga dala v avtosedež. Če ni šlo lepo, je šlo pa "zgrda", tudi če je jokal, se je že pomiril.
|
|
|
|
RE: noče v avtosedež in voziček 5.5.2008 15:37:21
|
|
|
|
rose
|
Pri nas ta večja ni hotla it v voziček ko je začela hodit Ne in ne!!! Tako, da smo imele sprehode blizu doma Z avtosedežem pa ni bilo problema. Ta mala (10m) pa že od začetka se krega in joka, ko jo damo v avtosedež. saj potem, ko jo pripnem in ji dam igračo, je vse ok. Enako z vozičkom. Ko jo odložim, je jok, ko se začnemo premikat, vse ok. V svojem stolu pa tudi ne sedi kaj dolgo. Ko jemo, sedi pri mamici v naročju
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?