Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A je to normalno odvajanje? 5.5.2008 7:43:14
|
|
|
|
Marogica
|
Pri adaptiranem mleku moraš dodajati še tekočino, torej vodo ali čaj, pa se bo blato uravnalo oz. otroka ne bo zapiralo. Vsaj takšne so moje izkušnje z adpatiranim.
|
|
RE: A je to normalno odvajanje? 5.5.2008 7:50:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo imeli podobne težave skoraj en mesec; je kakala na 3-4 dni, ampak je bilo tako hudo, da ji je celo anus malo počil. Imamo pa Pregomin. Zadevo smo uredili edino tako, da ji dajem - po nasvetu s pediatrinjo - lactecon sirup (1ml zjutraj in 1ml zvečer). Sedaj kaka skoraj vsak dan, vendar je blato pretežno zmehčano, čeprav še ne zmeraj, pa tudi ne napenja se ne več. Aja, je pa pri nas problem, ker noče pit drugega kot mleko.
|
|
|
|
RE: A je to normalno odvajanje? 5.5.2008 7:53:11
|
|
|
|
lina10
|
A se da ta sirup dobiti brez recepta ali moram oditi k pediatru? Hvala
|
|
|
|
RE: A je to normalno odvajanje? 5.5.2008 7:58:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem ga sicer dobila na recept, ker je ta mala srčni bolnik, ampak se ga dobi tudi brez recepta. Stane približno 15 eur. Je pa tako, da so men rekli, naj ji dajem po brizgi, pa je lažje, če ji ga kar med mleko zmešam - ravno tako učinkuje, pa še lažje ga spije.
|
|
|
|
RE: A je to normalno odvajanje? 6.5.2008 10:13:29
|
|
|
|
Neni13
|
Skuhaj mu čajeka, kumina, janež in kamilico. To vse skupaj oddvaja in še veliko prdi. Mi to prakticiramo, sicer kaka vsak drugi dan, a to zelo obilno in mehko. Smo pa stari 3 mesece.
< Sporočilo je popravil Neni13 -- 6.5.2008 10:14:00 >
|
|
|
|
RE: A je to normalno odvajanje? 6.5.2008 16:59:04
|
|
|
|
anny1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neni13 Skuhaj mu čajeka, kumina, janež in kamilico. To vse skupaj oddvaja in še veliko prdi. Mi to prakticiramo, sicer kaka vsak drugi dan, a to zelo obilno in mehko. Smo pa stari 3 mesece. Se podpišem
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?