Markova -> RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za punčko 2 leti (6.5.2008 11:53:53)
|
IZVIRNO SPOROČILO: živka Te osebe, so vse ena oseba in to ona25. Sama je kriva, ker se tako čudno obnaša, očitno ima hujše težave, kot si predstavljamo. To pa vseeno ne pomeni, da teh stvari res ne potrebuje. Jaz sem ji dala kar nekaj cunj in reči in ni mi žal. Poslala mi je slike in vidim, da so resnično bogi in revni. Ima tri otoke, živi podnajemniško, tako, da ji je sigurno težko. Ampak njeno obnašanje je res čudno, kot da nima dovolj. Mogoče je že od nekdaj živela v težkih razmerah in v hudem pomanjkanju in sedaj s tako vnemo hlasta po vsem ponujenem in še več nikoli nima dovolj. Dvomim, pa da preprodaja. Hudo, res. Imam občutek, da si rahlo naivna. Če ti je poslala slike, to ne pomeni kaj dosti. kako veš, da so njene. Pri taki sprevrženosti jo verjetno ne zamudi kaj dosti, pošiljat slike od koga drugega. Na lastne oči sem pa videla njenega tipa, moža ali pa pajdaša[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] in niti slučajno ni zgledal pomoči potreben. Ma škoda vsake besede za take primerke. Žalostno je samo to, da zaradi takih tipov marsikdo potreben ne bo dobil pomoči.
|
|
|
|