Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 5.5.2008 21:45:03
|
|
|
|
Jerneja_
|
Uporabnica ona25 z vsemi ostalimi niki je blokirana, kar pomeni, da ne more brati vaših objav, ker foruma ne more več spremljati. Že na prejšnji temi smo povedali, da bomo nik ona25 spremljali, ker se je večini uporabnic zadeva zdela sumljiva in prav to smo tudi storili. Ravno zato, ker takšni primeri, kot je bil ta, zasenčijo vse tiste, ki so pomoči resnično potrebni, je uporabnik/ca blokiran/na. Upam, da bodo tisti, ki na tem forumu sodelujejo in pomagajo to plemenito delo opravljali še naprej in pomagali vsem, ki so pomoči potrebni!
< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 5.5.2008 21:49:10 >
|
|
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 5.5.2008 22:15:11
|
|
|
|
nejcko
|
Nimam besed.
|
|
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 5.5.2008 22:17:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Prav bi bilo, da se to razve še po drugih forumih, kjer fehtari in prodaja naprej!!
|
|
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 5.5.2008 22:27:49
|
|
|
|
Raho
|
Glede na to, da gre za razcepljeno osebnost z več nicki, je ta ženksa zrela za moj moj jopič
|
|
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 5.5.2008 22:37:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jerneja RR Očitno gre ponovno za potegavščino. Uporabnik je blokiran. Joj groza. Eni pa res ne poznajo meja. In to na racun tistih, ki res potrebujejo pomoc. Poden!! Bomo pa stvari podarili v kaksen materinski dom. Tam jim bo pa gotovo prav prislo.
|
|
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 6.5.2008 1:09:13
|
|
|
|
Marogica
|
Pa saj to ne more biti res Sramota.
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 6.5.2008 6:20:11
|
|
|
|
Lepotica
|
Že takoj, ko sem prebrala prvi post od mare28, mi je blo jasno, da je spet ona. Itak ima isto foro-ime in št.v nicku pa še slog pisanja je isti. A lahko ona na kakšnem drugem računalniku spremlja RR?
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 6.5.2008 7:52:49
|
|
|
|
ElaM
|
Žalostno in jaz trapa, sem ji poslala paket. Nekomu drugemu pa bi prišel še kako prav. Sramota, res.
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 6.5.2008 8:14:09
|
|
|
|
simonas
|
Najbolj žalostno pa je to, da potem tisti, ki so res potrebni pomoči ostanejo brez, ker nihče več ne ve ali gre zares ali pa je spet kaka potegavščina.
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 6.5.2008 9:59:06
|
|
|
|
ZARA
|
Če katera od mamic kaj rabi naj mi pove, jst sem rada nategnjena.
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 6.5.2008 10:24:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonas Najbolj žalostno pa je to, da potem tisti, ki so res potrebni pomoči ostanejo brez, ker nihče več ne ve ali gre zares ali pa je spet kaka potegavščina. Res je. Žalostno. Jaz pa imam toliko stvari doma, predvsem oblačil in ne vem kaj naj z njimi. Rada bi jih podarila, toda nekomu, ki to resnično potrebuje.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.5.2008 10:58:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 6.5.2008 11:08:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče je že od nekdaj živela v težkih razmerah in v hudem pomanjkanju in sedaj s tako vnemo hlasta po vsem ponujenem Po vsem ponujenem pa ne hlasta. Jaz sem ji ponudila delo, dobro plačano, pa je ne zanima, oz. niti odgovorila mi ni. Verjetno ne bo imela časa enkrat na teden jit za par ur delat k bo revca vse tri otroke mela zastojn v vrtcu čez teden pa cele dneve doma. Ne bo imela časa. Saj štekam In takim ljudem dajat stvari......pa ja de. Kolk je folka k dela pa nič nima. Kolk jih je k ne morejo šihta dobit in bi takoj zagrabili za tako ponudbo. Takim se pomaga. Lenobam pa izkoriščevalcem dobrote ljudi pa ne.
|
|
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 6.5.2008 11:08:56
|
|
|
|
srki
|
Da te ni sram! To je najmilejše, kar lahko rečem.
|
|
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 6.5.2008 11:11:05
|
|
|
|
srki
|
Pa tudi če ne more več brat, joj, kako podlo, grdo. Karin, se čisto strinjam s tabo. Pa ne moreš verjet, koliko je še takih.
|
|
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 6.5.2008 11:12:49
|
|
|
|
Lepotica
|
Čeprav je bila blokirana upam, da bere iz kje drugje. Ona25 že dolgo nism vidla tako pokvarjene ženske kot si ti!! Izkoriščaš dobroto forumovk, ki imajo morda same še manj kot ti a vseeno želijo pomagat. In pohlepnost se je pokazala, ko ti je karin ponudila delo in tudi odgovorila nisi. In nimam občutka, da sta s partnerjem nesposobna za delo ampk sta preveč komot, ker očitno še vedno dobro skozi mesec prideta. In tiste, ki še kar dvomite o njej, ji pa upam še kar naprej pošiljate pakete na svoje stroške.
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 6.5.2008 11:22:19
|
|
|
|
oka
|
Veste kaj se pa meni gravža, da je v tem postu navedeno, da prosi za pomoč za prijateljico, ki so ji umrli starši in ji tako želi olajšati bolečino. S tem izgovorom je tale oseba dosegla poden od podna in dala jasno vedeti, da nima ma prav nobene morale. Fej, fuj! MI je pa v oči padla še tale: http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=36877 Mogoče se motim, mogoče vidim strahove tam, kjer jih ni (če je tako se že vnaprej opravičujem), pa vendar se mi zdi slog pisanja in ponujanja (kot licitiranje) skorajda identičen.
< Sporočilo je popravil oka -- 6.5.2008 11:27:59 >
|
|
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 6.5.2008 11:29:34
|
|
|
|
Lepotica
|
Men je tudi tale slog nadlegovanja isti. Ej ampk, da pa katera med prodajanimi stvarmi najde nekaj kar ji je sama podarila, pa upam, da jo bo šla mal okol ušes nalimat.
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 6.5.2008 11:53:53
|
|
|
|
Markova
|
IZVIRNO SPOROČILO: živka Te osebe, so vse ena oseba in to ona25. Sama je kriva, ker se tako čudno obnaša, očitno ima hujše težave, kot si predstavljamo. To pa vseeno ne pomeni, da teh stvari res ne potrebuje. Jaz sem ji dala kar nekaj cunj in reči in ni mi žal. Poslala mi je slike in vidim, da so resnično bogi in revni. Ima tri otoke, živi podnajemniško, tako, da ji je sigurno težko. Ampak njeno obnašanje je res čudno, kot da nima dovolj. Mogoče je že od nekdaj živela v težkih razmerah in v hudem pomanjkanju in sedaj s tako vnemo hlasta po vsem ponujenem in še več nikoli nima dovolj. Dvomim, pa da preprodaja. Hudo, res. Imam občutek, da si rahlo naivna. Če ti je poslala slike, to ne pomeni kaj dosti. kako veš, da so njene. Pri taki sprevrženosti jo verjetno ne zamudi kaj dosti, pošiljat slike od koga drugega. Na lastne oči sem pa videla njenega tipa, moža ali pa pajdaša in niti slučajno ni zgledal pomoči potreben. Ma škoda vsake besede za take primerke. Žalostno je samo to, da zaradi takih tipov marsikdo potreben ne bo dobil pomoči.
|
|
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 6.5.2008 11:56:15
|
|
|
|
simonas
|
Tianna - mi lahko oddamo večino stvari, ki jih ne potrebujemo na centru za socialno delo in pri nunah (Karitas). Ti potem stvari presortirajo in jih razdelijo družinam, nekaj pa gre tudi v materinski dom v Maribor. Jaz verjamem, da dobijo stvari res ljudje, ki jih potrebujejo, saj ponavadi nimajo doma niti telefona, kaj šele internet, da bi lahko prosili za pomoč. Na CSD majo celo poseben program za otroke iz socialno ogroženih družin in se posebej trudijo, da bi jim čim bolj pomagali (imajo zbirni center, vodijo jih na izlete, jih motivirajo, se z njimi učijo...) Ne vem sicer s katerega konca Slovenije si...
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 6.5.2008 13:01:03
|
|
|
|
sinnerka
|
ok od werre sem tudi jaz nekaj hotla kupit ampak sem si hitro premislila ker sem šla njene prispevke gledat pa piše samo kaj prodaja ali pa kupuje
|
|
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 6.5.2008 13:56:46
|
|
|
|
tjaga
|
Od Were sem jaz nekaj kupila in njen naslov ni identičen naslovu od one25 (tej sem poslala paket).
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 6.5.2008 15:00:14
|
|
|
|
sinnerka
|
hm verjamem ampak če že kupujem ali podarjam se rada prepričam če napiše kakšen post ali pa kaj takega
|
|
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 6.5.2008 16:22:30
|
|
|
|
sparker
|
Pozdravljene vse nosečke in mamice! Sama sem bolj aktivna na mama.si (PDP imam avgusta). Napisala bi le to, da je ta oseba ona25 (in vse drugo) bila na mama.si med drugim tudi res natalijan... Link: http://www.mama.si/forum/viewtopic.php?t=37083 Nimam besed za take ljudi...
|
|
|
|
RE: prošnja za otroški poganjalnik in kolo za... 6.5.2008 17:34:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonas Tianna - mi lahko oddamo večino stvari, ki jih ne potrebujemo na centru za socialno delo in pri nunah (Karitas). Ti potem stvari presortirajo in jih razdelijo družinam, nekaj pa gre tudi v materinski dom v Maribor. Jaz verjamem, da dobijo stvari res ljudje, ki jih potrebujejo, saj ponavadi nimajo doma niti telefona, kaj šele internet, da bi lahko prosili za pomoč. Na CSD majo celo poseben program za otroke iz socialno ogroženih družin in se posebej trudijo, da bi jim čim bolj pomagali (imajo zbirni center, vodijo jih na izlete, jih motivirajo, se z njimi učijo...) Ne vem sicer s katerega konca Slovenije si... S Primorske sem. Se bom pozanimala tudi v tej smeri. Hvala.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?