Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prosim za nasvet 4.5.2008 18:33:25
|
|
|
|
divans1
|
Moja situacija je takšna. Letos januarja sem imela splav v šestem tednu. Ginekologinja je sumla na pregrado, šla sem na pregled, tud na hsg, pa mi niso nč našli, da bi blo kej narobe. Tko da se je zaradi tega pri meni vse skupaj malo zavleklo. Pri ss nisem imela abrazije, sm se sčistla sama hvala bogu. Zdj aprila pa sva šla s fantom v nov boj, danes mam 27.dan, tko da bomo vidli.... Sva se pa tud prej 9 mesecev matrala na , tko da mamo kr podobno situacijo. Je pa to vse skupi zlo napeto in stresno, tko da mormo met zelo dobre živčke, da gremo čez vse to skupaj....
|
|
|
|
RE: prosim za nasvet 4.5.2008 18:54:35
|
|
|
|
stunfek
|
jaz sem šla po drugi M v akcijo. tudi meni so govorili različno, naj počakam od enega do treh ciklusov. Izbrala sem zlato sredino in počakala dva ciklusa. itak ni takoj ratalo ampak po četrti M pa je. srečno!
|
|
RE: prosim za nasvet 4.5.2008 19:13:05
|
|
|
|
detelja
|
meni je moja gin. sama rekla, da vsak zdravnik stoji za drugo teorijo...čeprav si gin. kateri so mi rekli, da lahko zanosim takoj po prvi M so me tudi opozorili, da je večja verjetnost, da pride do kakšnih zapletov...jaz itak moram čakat na laparoskopijo potem pa akcija...poletje se bliža...me zanima kdaj nama je ratalo...meni so gin. vedno govorili, da imam to pa ono pa tretjo bolezen, simptome...in da bom težko zanosila potem pa je v 1. poskusu ratalo...samo žal se je hitro ta sreča spremenila v žalost...punčice boste videle naslednje leto takega časa se bomo pogovarjale o naših neprespanih nočeh, o otročičkih....že komaj čakam.... lep večer vam želim
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?