Spark -> RE: nakupi oblačil v Avstriji (4.5.2008 22:05:09)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR C&A ima vec izbire, kot pri nas, H&M ima enako stvari. Cene so pa iste in tu in tam. Za novorojencka se ti splaca it v Kik diskont, tam imajo do stevilke 92 kar lustne cunje, nekatere tudi dosti ugodne. Niso pa vse cenejse. Sicer pa imas Kik diskont tudi v Sloveniji. V drugih trgovinah pa nismo bili oz. so cene vecinoma iste kot pri nas. Meni je fajn edino Forever 18, samo ta je bolj za najstnike oz. tam nekje. Točno tako kot je rekla Ribica. Cene so enake kot pri nas. V Kik diskontu se da dobiti čisto male številke 50, 56, 62 za 1€,2€. Jaz vem da sem ogrmno nabavila. In ni ti škoda kupovati take male cotke, ker niso tako drage kot pri nas. Pa za tamale imajo res lepe cotke in nekatere so res zelo poceni. Ka se tiče H&M in C&A, je pa tako da imaš tam veliko več izbire in tudi vse številke so na zalogi. Pri nas recimo v H&M moraš imeti srečo da dobiš tapravo številko in meni se je velikokrat zgodilo da sem šla večkrat tja, da sem dobila tapravo številko oblačila. V Avstriji ni take gužve kot pri nas.
|
|
|
|