buška da te kap (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

mala maja -> buška da te kap (14.2.2005 11:15:43)

Naš mali je pa včerej iz banje padel na glavo :zmeden::zmeden:

Ma tako buško kot jo vidiš v risankah :((:((:((

Včerej je full jokal da ga boli glavca pa da bi šel rad k zdravniku, pa smo vseeno čakali doma (sej je celo noč lepo spal pa nič bruhal). Seveda danes ni šel v vrtec ampk tud buška ni izginla je pa sicer manjša.

Bi ga vseeno morala peljati k zdravniku :zmeden: ,čeprav se mali dobro počuti????
Marička sem neodgovorna mama:(.

Ja no šolo sem pa vseeno dobila. Nikoli več ga ne bom pustila niti za minutko samega v kopalnici, pačeprav je bil tastari bratec zraven. Dobro da je padel ven iz banje kaj če bi vanjo in se utopil.:((:((:((

total -> buška da te kap (14.2.2005 11:17:48)

Joj bogi,jaz bi ga vseeno preventivno peljala k zdravniku,sicer pa sama veš kako.

Lp:rozica:

Anonimen -> buška da te kap (14.2.2005 11:18:45)

Ne, po moje zdravnika ne rabi, če se dobro počuti, tam bo samo še kaj staknil. Drugače pa proti buškam zelo pomaga, če udarnino takoj namažeš s svežim maslom.

Erdbeere -> buška da te kap (14.2.2005 11:23:29)

Joj bogi Lukec....reči mu da mu Teja lubčka na buškico pošilja

malika -> buška da te kap (14.2.2005 11:23:33)

ne rabite k zdravniku. če ti je, lahko v mojem albumu pogledaš kakšno buško je Vito staknil, pa je bilo vse OK.

Anonimen -> buška da te kap (14.2.2005 12:00:27)

Pred nekaj dnevi sem pisala na podobno temo.
Lea mi je padla na glavo in jo je za sekundo zmanjkalo, glava ji je oamhnila, z učki je zavila.
Seveda, take stvari se vedno zgodijo ob najbolj nemogočem času, okrog 10h zvečer.
Klicali smo v dežurno, so rekli da je ni treba pripeljat.
naslednji dan sem klicala pediatra. So rekli, da če je dobrovoljna, je ne boli glava (razen buške seveda), ne bruha, ima normalno ravnotežje je ni treba pripeljat.

Tako da nismo šli k zdravniku, zdi se, da je vse ok.

Jaz mislim, da ga ni treba peljat, seveda pa bodi pozorna na znake, če se bo kaj drugače obnašal.

Trebnje -> buška da te kap (14.2.2005 12:13:57)

Če mu ni nč slabo,ne rabiš hodit k zdravniku.Pa zaradi tega res nisi neodgovorna mama.Pomaga tudi,če udarnino takoj namažeš s trdim milom.Drugače pa vsi otroci kdaj padejo in dobijo buške-tudi tako velike kot iz risanke.:)

Anonimen -> buška da te kap (14.2.2005 14:53:59)

Led na buško pa Kamagel namazat ali pa Aloe vera gel.Mene so buške izučile,nalmlajša je padla iz postelje buška je bila ogromna,še sedaj ji je ostalo znamenje,na čelu ima izbočeno,no kot da ima buškico.Sin je padel po betonskih stopnicah buško je imel tako veliko skoraj kot glava,prav videlo se je iz sekunde v sekundo kako taste.Niso bruhali niso bili pretirano zaspani,tako so me poslali domov naj jih opazujem.Vse se je lepo izteklo.Lahko se ti zgodi ko si zraven,pa se samo za sekundo obrneš pa je nesreča tu.

Stran: [1]