Dr. Geršakova (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> Dr. Geršakova (3.5.2008 20:58:36)

Pozdravljene.
Zasledila sem da je že ena spraševala o dr. Geršakovi, vendar ni bilo odgovora. Pa me zanima, če katera pozna omenjeno ginekologinjo in kakšno imate mnenje o njej. Ne sprašujem zase, rada bi pomagala prijateljici, ki čaka na IVF postopek.

gruška -> RE: Dr. Geršakova (3.5.2008 21:37:38)

Ona je moja osebna ginekologinja, ki jo imam neizmerno rada ... ful uredu, ful topel človek, vedno pripravljena pomagat, prisluhnit in se pogovorit, vedno nasmejana ... samo pozitivno o njej ... Pri zadnji nosečnosti sem bila pri njej na pregledu in sem ji omenila težave moje prijateljice... je vstala in šla telefonirat določenim ljudem, da so moji prijateljici pomagali ... pa ji nisem nič več, kot pacientka ... čeprav mislim, da ima ona svoje pacinetke za "svoje" ... res je zlata ... Ko sem pred pol leta rodila in prišla iz porodnišnice, sem jo poklicala, da ji povem, da sem rodila ( je rekla, da jo moram obvestit) ... pa mi je rekla: že vem, vse vem, sem se pozanimala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].... Mislim, da če komu, potem njej, pacientke nismo številke ... Kapo dol ....

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.5.2008 15:48:40)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

KulGirl -> RE: Dr. Geršakova (4.5.2008 16:13:13)

Kje ima pa ambulanto?

budulove -> RE: Dr. Geršakova (4.5.2008 17:30:24)

Jaz sem imela nuhalno pri njej, pa sem bila res zelo zadovoljna. Res je prijazna, meni je bila res všeč.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (4.5.2008 19:05:11)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> RE: Dr. Geršakova (5.5.2008 7:56:12)

Hvala za pomoč.
No moja prijateljica sedaj čaka na IVF postopek. A katera ve, če to tudi ona opravlja?

Anonimen -> RE: Dr. Geršakova (5.5.2008 8:00:53)

Oh, potem bom jaz edina, ki se mi je omenjena ginekologinja zamerila?
Žal je pri meni ona delala NS in mi full zatrjevala, da je z otrokom vse bp, vsi organi, nuhalna... po porodu pa je bil izvid drugačen - DS, srce,.......

orka -> RE: Dr. Geršakova (11.5.2008 20:40:46)

tudi moja g je Geršakova. Zelo zadovoljna z njo, sem ze dvakrat donosila pod njenim nadzorom in je bilo vse OK. No jutri pa imam pri njej NS saj sem 3 noseča pa vam javim kakšni bodo rezultati, saj v mojih prejšnjih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] ona še ni delala NS. Anonimna mogoče pa je bila takrat še začetnica v NS???

Anonimen -> RE: Dr. Geršakova (12.5.2008 9:53:00)

Pozdravljene. Vprašala bi vas, če morda katera od vas ve, ali dr. Geršakova tudi dela punkcije in IVF postopke. Ali pa te ona samo napoti naprej kot osebna ginekologinja. Ker prijateljica hodi k njej kot k osebni ginekologinji potem, ko je zamenjala prejšnjega g. Sedaj pa ne ve, kdo ji bo delal punkcijo in vse ostalo. Ima pa še njen partner eno preiskavo, potem gresta pa po številko na GK.

Anonimen -> RE: Dr. Geršakova (12.5.2008 10:07:52)

Sem prepričana, da ni bila začetnica, saj jo je izvajala že nekaj časa (pri meni osebno lani).
Saj ne, da bi jo obtoževala, ker ta preiskava itak ni 100%, ampak vseeno me zmrazi, ko slišim njeno ime.
Pa še to, tudi jaz sem med preiskavo dobila super dober občutek o njej (v primerjavi z mojim os. G) in je bila zelo prijazna... - sam ko pogledam svoje dete, pa se spomnim nanjo, mi pa ni ravno lahko.

Stran: [1]