Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: gledanje tv-ja v Izolski bolnici 3.5.2008 20:27:54
|
|
|
|
aljuška
|
jaz to prvič slišim. Niti nisem vedela, da se v tam lahko sploh televizijo gleda .A misliš na porodnem oddelku? ker tam se mi zdi na ni TV-ja..Mogoče misliš,če kdo s sabo prinese Tv? Jaz vem da nisem imela ne volje,ne želje, ne časa za kakšno Tv..pa sem bla notri 14 dni.
|
RE: gledanje tv-ja v Izolski bolnici 3.5.2008 20:49:43
|
|
|
|
klarisima
|
Ne, moj tast je noter ker, čaka na operacijo žolčnih kamnov. Ne vem na katerem oddelku je to, žal Ampak sigurno ni samo na njegovem oddelku taka situacija Bolniki plačajo račun za tv Na porodnem sem pa tudi jaz samo mojo gledala...najlepša nadaljevanka
|
|
RE: gledanje tv-ja v Izolski bolnici 3.5.2008 20:53:12
|
|
|
|
Zamima
|
Kolikor jaz vem za MB bolnišnico je na oddelku (tud ne vem če na vsakem, vendar, npr. tam kjer so zlomi in zvini in podobno zagotovo ) soba s TV-jem in ni treba nič plačat . V porodnišnici pa jaz nisem pogrešala niti TV-ja niti radia, sem imela samo mobitel, da sem se lahko hvalila kako lepo bitje je privekalo na svet
|
|
RE: gledanje tv-ja v Izolski bolnici 3.5.2008 21:16:35
|
|
|
|
tajtaja
|
Tako je tudi v MS, pa že pred časom tudi v bolnici v Avstriji.
|
|
RE: gledanje tv-ja v Izolski bolnici 3.5.2008 21:46:26
|
|
|
|
Naja30
|
Za Lj porodnišnico lahko garantiram, da ni treba nič plačat za gledanje tv-ja.
|
|
|
|
RE: gledanje tv-ja v Izolski bolnici 3.5.2008 23:46:29
|
|
|
|
Sibil_
|
V Izoli je tv na nekaterih oddelkih v vsaki sobi.Ampak ne plačaš računa temveč kupiš žetone za določen znesek.In potem ta žeton vržeš v eno škatlo, tv ti pa gori eno uro-beri ima timer.Meni se to zdi ok, ker plačilo zagotavlja dobro kvaliteto programov, poleg tega če si z nekom v sobi si deliš strošek, če ne pa pač gledaš kar te zanima.Konkretno moji mami bi se scufalo brez tv-ja (je kar odvisna od nadaljevank).
|
|
RE: gledanje tv-ja v Izolski bolnici 4.5.2008 9:17:16
|
|
|
|
klarisima
|
Ma vseeno, timer gor ali dol, meni se to ne zdi prav In kam gre ta denar? Za kvaliteten program sigurno ne Najbrž gre za hrano za dohtarje, da ne bodo več odpadnega človeškega tkiva papalii
|
|
RE: gledanje tv-ja v Izolski bolnici 4.5.2008 9:59:03
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: klarisima Ma vseeno, timer gor ali dol, meni se to ne zdi prav In kam gre ta denar? Za kvaliteten program sigurno ne Najbrž gre za hrano za dohtarje, da ne bodo več odpadnega človeškega tkiva papalii
|
|
|
|
RE: gledanje tv-ja v Izolski bolnici 4.5.2008 10:00:36
|
|
|
|
Sibil_
|
Klarisima-bolnica nima nič s tem, to ima ena zunanja firma čez, kakor tudi servis aparatov itd.In za nepokretne je to super, ker ne morejo do skupne sobe.Ma, meni je to ok in bi morali povsod uvest-po vseh oddelkih. LP, Sibil RR
|
|
RE: gledanje tv-ja v Izolski bolnici 4.5.2008 10:39:50
|
|
|
|
Anonimen
|
V LJ ni treba nic placat. Ne na Pediatricni je v vsaki sobi TV in videorekorder (no, zdaj imajo najbrz DVDje), na ORLju je pa tudi TV cisto brezplacna, v vsaki sobi.
|
|
|
|
RE: gledanje tv-ja v Izolski bolnici 4.5.2008 15:12:31
|
|
|
|
Naja30
|
Meni je pa to tako neumno, da je treba v bolnici tv plačat? Ojej, kam smo prišli.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?