Madeži od trave (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Gospodinjski nasveti

Sporočilo

Rubin. -> Madeži od trave (3.5.2008 19:37:38)

Mala miss ima madeže od trave na trenerki. Zanima me ali se sperejo v pralnem stroju samo z uporabo pralnega praha?

Kako se ve spoprijemate s to nadlogo?

LARA25 -> RE: Madeži od trave (3.5.2008 19:48:26)

Naš korenjak večkrat umaže trenirko ali kavbojke. danes sem kavbojke kar vrgla v stroj, ker sem pozabila pregledati kolena, pa se madeži od trave niso odstranili. potem sem pa takoj našpricala s čistilom iz LIDLA pa je šlo takoj dol. Če te zanima katero je to čistilo, ti lahko sporočim ( ne vem napamet ).

frutka_ -> RE: Madeži od trave (3.5.2008 19:55:38)

Jaz uporabljam Oxy, tistega ki ga direkt na madeže pošpricaš  pa kar pomaga.
Madeži me več ne motijo, ker zadnje čase itak vse hlače na kolenih potrga.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Potem pa madeži izginejo...

Jančika_ -> RE: Madeži od trave (3.5.2008 20:20:37)

Jaz sem se matrala z vsem možnim, še celo tisto reč, ki je posebej za travo, sem kupila (Dr. Beckmann's al kaj je že, v taki mali flaški). Pa ni nič pomagalo. Potem mi je pa prijateljica rekla, da gre pri 60° trava sigurno dol (drugače perem vse na 40°) in je res šla.

Mišni -> RE: Madeži od trave (3.5.2008 21:39:19)

Meni gre na 40 stopinj s Persil gelom vsa trava ven. Druga stvar je pa zemlja ...

Ampak ravno danes sem odkrila, da očitno gre zemlja z rumenim Megliom, z Vanishom pa ni šla.

Nia30 -> RE: Madeži od trave (3.5.2008 21:56:32)

Jaz za vse madeže uporabljam Galseife. Se dobi v DM-u, ful poceni. Pred pranjem flek zmočim, poribam z milom in dam normalno prat.

Volga -> RE: Madeži od trave (4.5.2008 10:16:18)

Tisti vanish v prahu namažem, vtreh s krtačko in dam prat na 40, pa gre ven. Samo zadnje čase tudi naš potrga hlače na kolenih, tako da ni bojazni, da bi bile od trave.

kajalin* -> RE: Madeži od trave (4.5.2008 12:08:21)

perem na 40 vse,našpricam z zelenim omio biancom,pa ni flekca več.na 60 ne perem nič.

luka jan -> RE: Madeži od trave (5.5.2008 13:00:11)

Jaz pa najboljš operem madeže od trave z Vanishom duo, namažem na flek, pustim 5 minut in nato na 40 stopinj operem. Še vedno se je vse lepo opralo.

Rožica I -> RE: Madeži od trave (5.5.2008 16:14:53)

Jaz uporabljam Frosch- odstranjevalec madežev. Majhna rumena tuba, na navoju pritrjena gobica s katero zdrgneš madež, precej ekološka zadeva in kar je najpomembneje, deluje!
Imamo pa doma mulca, ki ne pride domov brez madeža trave na sebi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] !

Stran: [1]