Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Napet trebuh pred menzo! 3.5.2008 22:27:11
|
|
|
|
Naja30
|
Vedno! Napet kot struna!
|
|
|
|
RE: Napet trebuh pred menzo! 4.5.2008 8:00:25
|
|
|
|
pikipu
|
Hvala enako! Spet napet trebuh, pa neko zbadanje in nič kaj dobro počutje, vse to na 25. in 26. dan. Rezultat: na 27. dan (včeraj) me spet obišče . Pogum - bo boljše!!!!! In srečno!!!
|
|
|
|
RE: Napet trebuh pred menzo! 4.5.2008 9:16:31
|
|
|
|
divans1
|
Danes mam 27.dan, pa mam zjutri tak občutek ko da se mi bo vlilo, pol čez dan je pa dobro... Zize so me pa včeri začele bolet!!
|
|
|
|
RE: Napet trebuh pred menzo! 4.5.2008 11:05:05
|
|
|
|
Hator
|
Divans - vse to so znaki ali za ali pa za . Jaz sem tudi mislila, da se mi bo vsak čas ulila, pa je kar ni bilo. Počakaj še malo ali panaredi test.
|
|
|
|
RE: Napet trebuh pred menzo! 4.5.2008 11:51:27
|
|
|
|
divans1
|
Hator, kako je to pri tebi zgledalo?? Znaki, pa psiha, sta se dolgo matrala??? Mislim, da je za test še prezgodaj, kdaj si ga pa ti šla delat??
|
|
|
|
RE: Napet trebuh pred menzo! 7.5.2008 13:52:03
|
|
|
|
anci banci
|
tudi jaz imam take znake napet trebuh, zbada kot da se bo glihkar ulila, čudno počutje, kislina me napada že 2 dni, in že 43 dan ciklusa test negativen
|
|
|
|
RE: Napet trebuh pred menzo! 9.5.2008 18:29:42
|
|
|
|
uršika***
|
IZVIRNO SPOROČILO: anci banci tudi jaz imam take znake napet trebuh, zbada kot da se bo glihkar ulila, čudno počutje, kislina me napada že 2 dni, in že 43 dan ciklusa test negativen Hvala enako, samo da meni še ne zamuja in bo prišla jutri - po vsej verjetnosti, ker se mi že neki krči motajo po trebuhu
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?