Nekaj o nemških pamperskah, mleku in.... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

kimi -> Nekaj o nemških pamperskah, mleku in.... (14.2.2005 10:24:19)

:angel: No da prvo pokomentiram tiste kao Nemške pamperske v Millerju. Meni se prav nič Nemške ne zdijo pa brez zamere tistim ki jih kupujejo:zmeden: Jaz sem jo primerjala s pravo Nemško iz Avstrije in Poljsko iz Slovenije. Ista je kot Poljska še slabša od active fit Poljskih. Od plenice iz Avstrije se poponoma razlikuje iz Avstrije je tako mehkejša in več tiste pene ima. In ko se moj sonček pokaka v Avstrijsko (Nemško pampersko) ne gre nič po hrbtu. Če se v Poljsko gre vedno po hrbtu in celo po tej Nemški iz Millerja se mu je vse razmazalo. Tako da oprostite ampak so čisto drugačen od Avstrijskih:zmeden: edino kar imajo je tisti raztegljiv trakec za razliko od Poljskih.

:angel: Moj sonček noče piti alpskega mleka. Kaj naj? Malo težko shajam na mesec ker moj dragi slikopleskar pozimi nima preveč dela.;)

:angel: Samo še nekaj me zanima če v nosečnosti naslednji dan po spolnem odnosu malo krvaviš kaj to pomeni? V bistvu ni kri ampak le rjav flekec? Vem da ga včasih nisem imela:zmeden:

Hvla za odgovore:rozica:

dory -> Nekaj o nemških pamperskah, mleku in.... (14.2.2005 11:14:25)

V milleja dobavljajo vse iz nemcije kimi:zmeden:, poleg tega poljskih active fit se nisem nikjer vidla...:zmeden:

kimi -> Nekaj o nemških pamperskah, mleku in.... (14.2.2005 11:40:54)

Poljske active fit sem jaz kupila v mercatorju tam kjer imajo slončkovo pakiranje in je cenejše. Ampak teja. nebi verjela kakšna razlika je med Avstrijsko in tisto iz Millerja. Iz millerja ja ista kot poljska resnično le malo drugačni vzorci so in trak je raztegljiv. Res

dory -> Nekaj o nemških pamperskah, mleku in.... (14.2.2005 11:46:32)

V millerju prodajajo oboje..tko nemske kot poljske,tko da je treba pazit..

Vcas kupujem plenice v toysu al pa v merkurju...pa so iste k v mullerju:zmeden:...ne vem kako to:zmeden:

niki5 -> Nekaj o nemških pamperskah, mleku in.... (14.2.2005 12:02:35)

Jaz imam dobre izkušnje z nemčkimi pamperskami :zmeden: se mi zdi pa ogromna razlika med temi iz Mullerja in med ostalimi iz ISP, Mercator, itd..

Če po spolnem odnusu minialno krvaviš ni nič narobe, ker v nosečnosti imaš sluznico tanjšo in bolj občutljivo in zaradi tega pride do tega.

Glede mleka pa ne vem, kravjega jaz itak ne bi dajala, še najmanj pa alpsega..

niki5 -> Nekaj o nemških pamperskah, mleku in.... (14.2.2005 12:04:06)

joj.. moje napake :ups: se vidi da Svit cvili :( in hitim

kepica -> Nekaj o nemških pamperskah, mleku in.... (14.2.2005 12:07:22)

Ojla teja.

Ti ki se bolj spoznaš na plenice.A mi lahko svetuješ,kje bi v Avstriji še lahko dobila plenice v akciji,razen v Toysu? Ker zdej imajo razprodajo do 27.2 pa verjetno plenic nimajo več,vsaj na internetni strani ni reklame kot ponavadi,jaz bi šla pa drug teden rada po plenice. Aja,pa če slučajno veš,kako se imenujejo Pampers plenice,ki se dobijo v Avstriji,ki so podobne našim Papmers sensitive (z raztegljivimi pasovi).Vem pa,da niso active fit.Enkrat sem jih kupila v Toysu,pa ne vem a so ble baby dry ali kaj drugega,v glavnem,ko sem jih naslednjič kupila v enem drugem centru pa prav tako baby dry,pa niso imele raztegljivih pasov :zmeden: Zdej pa ne vem,al so ble tiste prve baby dry al niso ble.
Tolk je že vrst plenic,da enostavno več ne veš,katere so katere.Če mi že nobena ne bo mogla pomagat,bom pač mogla kupit na slepo.Upam lahko samo na to,da je vsaj na škatli narisana plenica,da bom vedla,kakšne pasove ima:zmeden:

lp
Kepica

KIRA -> Nekaj o nemških pamperskah, mleku in.... (14.2.2005 12:21:09)

no hvalabogu, da je še ena preštimala. bravo kimi!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
to jaz že cel čas pravim da razlike praktično ni med plenicami - vsaj jaz je nisem opazila - da bi bila med nemškimi in poljskimi kaka razlika.
glede avstrijskih? so tudi nemške, ampak tako se ne razlikujejo, da bi lahko človek rekel, da so poljske slabše. po mojem je druga serija ali kaj takega - da se tebi zdijo kvalitetnejše??:zmeden: moji punči pri niti enih nič ven ne pride. še celo ko sem jo 12 ur "pozabla" previt - ker je tako dolgo spala in je nisem budila, še takrat so poljske zdržale.

9nebesa9nebesa

kimi -> Nekaj o nemških pamperskah, mleku in.... (14.2.2005 13:53:29)

teja. ko sem kupila plenice v bipi v Avstriji so res drugačen na otip so 100% drugačne milijonkrat boljše od Poljskih in teh v Millerju. Res sem zmedena:zmeden: Kajti tudi tast ne opazi razlike med temi v Millerju in Poljskimi Avstrijske je pa takoj pokomentiral kako so drugačne:zmeden: Res ne vem. Vem samo da jih bom jaz 100% samo v Avstriji kupovala. Drugače imam Nemške iz Millerja so v vijolčni pakungi 31 jih je notr in piše made in Germany:zmeden:

kimi -> Nekaj o nemških pamperskah, mleku in.... (14.2.2005 13:55:41)

Saj jaz ne pravim da ni nobene razlike samo povem kakšne so moje izkušnje. Pa vseeno. Drugače adaptirano mleko je pa cenejše v millerju kajne pa še celo hipp z banano imajo ga še v slo drugje nisem zasledila

Stran: [1]