|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: možnost da ginekolog spregleda nosečnost ?
3.5.2008 21:03:56   
Anonimen
spolni odnos sem imela 30.12 ---- menstruacijo pa od 19.1 naprej, od 23.2 naprej, od 15.3 naprej in od 9.4 naprej.

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
3.5.2008 21:05:14   
Anonimen
Ja Anonimna če si imela vse mesece normalno menstruacijo in ti je zrastel trebuh, M pa že od decembra ni potem je velika verjetnost da si nosečka

tukaj te ne razumem čisto ---- najprej rečeš da če sem imela normalno menstruacijo, pol v drugem stavku da jo nisem imela ...... ne razumem ravno :)))

saj M = menstruacija a je tako?

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
3.5.2008 21:31:10   
Anonimen
Kupi si test za nosečnost,pa boš videla,če si ali pa ne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
3.5.2008 22:09:47   
Naja31
Zdaj pa ne razumem ali hočeš ali nočeš biti noseča? user posted image

Ker če hoćeš, bi še razumela, da si si nekako domislila da si mogoče noseča kljub redni M zadnje mesece, in  je vse posledica tvoje močne želje.

Če pa nočeš, pa res ne razumem kaj se zdaj obremenjuješ s tem, če imaš M. Si se očitno v trebuh zredila ali ali si pa napihnjena.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
4.5.2008 9:06:36   
šnucika
to je ravno fajn debata za med prazniki,ko so dohtarji fraj....user posted image

Test se pa da tudi v dežurni lekarni dobit,kot so že napisale....če pa hočeš čakat in si mogočeuser posted image ,bo pa itak kmalu začel brcat...glede na to,koliko časa naj bi bilo od tistega "usodnega" seksa.

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 30
4.5.2008 10:27:36   
Naty*
Js mislim, da če je M redna, da je zelo malo možnosti, da bi bil znak samo čuden trebuh. Sigurno bi bili pa tudi kaki drugi znaki nosečnosti.

Sicer nimam izkušenj iz prve roke, ampak baje, da tud če je M kljub nosečnosti, sta ponavadi samo dve pa še tisti dve bistveno drugačni kot normalna M (ponavadi manj močni)!

Naredi test, ko boš lahko. Sej če si želiš ti privoščim, da bi blo, ampak psiha lahko tud veliko naredi, če se v nekaj prepričaš user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 31
4.5.2008 13:52:13   
mateyka
ne štekam - a clear blue ti ne dela, ne zadaneš palčke al kako?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
4.5.2008 15:06:47   
Naja30
IZVIRNO SPOROČILO: šnucika

če pa hočeš čakat in si mogočeuser posted image ,bo pa itak kmalu začel brcat...glede na to,koliko časa naj bi bilo od tistega "usodnega" seksa.

Sam da ne bo kakor pri eni starejši gospe, ko do konca ni vedla, da je user posted image  Je misla, da je prišla v meno in zato nima M, brce pa je zamenjala za prebavne motnje user posted image  Ko je dobila popadke, je le šla h zdravniku češ da te prebavne motnje se pa stopnjujejo in glej, kar rodit so jo poslali! user posted image   user posted image  Pa to se je čisto zares zgodilo!

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 33
4.5.2008 16:58:04   
ANA_P
IZVIRNO SPOROČILO: Naja3

IZVIRNO SPOROČILO: šnucika

če pa hočeš čakat in si mogočeuser posted image ,bo pa itak kmalu začel brcat...glede na to,koliko časa naj bi bilo od tistega "usodnega" seksa.

Sam da ne bo kakor pri eni starejši gospe, ko do konca ni vedla, da je user posted image  Je misla, da je prišla v meno in zato nima M, brce pa je zamenjala za prebavne motnje user posted image  Ko je dobila popadke, je le šla h zdravniku češ da te prebavne motnje se pa stopnjujejo in glej, kar rodit so jo poslali! user posted image   user posted image  Pa to se je čisto zares zgodilo!

user posted image  ne me hecat!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaz pa poznam punco, zdravstveni tehnik po poklicu, je bila v petem mesecu že in ni razumela zakaj ji že dva meseca ne paše jest čips, ker prej ni šla spat dokler ni pojedla pol vrečke čipsa. Pa ji sestra v hecu reče, mogoče pa si noseča. Naredi test in je bil +. Gre k ginekologu in ji pove, da je v petem mesecu user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 34
4.5.2008 16:59:36   
ANA_P
anonimna, ti pa jutri hitro v lekarno, pa naredi test, pa nam javi. Mogoče pa si septemberka 08.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
4.5.2008 20:59:37   
CIPRESA
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

spolni odnos sem imela 30.12 ---- menstruacijo pa od 19.1 naprej, od 23.2 naprej, od 15.3 naprej in od 9.4 naprej.

user posted image

Aja, jaz sem mislila da M nisi imela  od tistega seksa in da zato sprašuješ če si nosečauser posted image Če pa si imela redne menstruacije potem najverjetneje res nisi nosečauser posted image

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
5.5.2008 8:16:47   
srki
Ojej, zdaj me pa res zanima, ali si ali nisi, ali so samo tortice pa čokoladice krive.

Da pa ženska v današnjem času ne ve, da je noseča, pa še ZD tehnik, pol je pa žalostna zemlja, da take nosi.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 37
5.5.2008 10:17:58   
Anonimen
Mene tudi zanima. user posted image  Kaj zdaj? Si šla po test?

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
5.5.2008 10:26:53   
Lana25
Meni se je zgodilo nekaj takega kot sprašuješ ti anonimna, da je G spregledala nosečnost.

Bilo pa je tako, da sem prenehala s KT in veselo čakala na prvo M. Računala sem, da bo prišla nekje na 27-29 dni. Pa je ni bilo, pa sem naredila test CB pa nič - negativno (zdaj vem, da zato, ker je bilo prehitro). Pa M še kar ni bilo in, ko je zamujala že 60 dni (tako pozno, ker sem itak mislila, da bom tako ali tako spet razočarana) sem naredila še en test, tokrat pa sta bili rahli, ampak res rahli dve črtici. Pa sem šla na pregled. Vsa vesela pridem h G in ji pokažem test, ki kaže dve črtici, me pregleda (vaginalno, ne z ultrazvokom) in reče: "Kaže, da ne bo nič." Potem sem tam naredila še en njihov test, ki je tudi pokazal negativno (in to v 9. tednu nosečnosti) in potem mi res ni preostalo drugega kot, da se sprijaznim, da res ni ničesar, ker sem mislila, da bi zdaj že ja vsak test pokazal + ta njihov pa še toliko bolj. G mi je potem rekla, da po KT se pogosto zgodi, da M nekaj časa ne pride in, ko M še kar ni bilo, sem po dobrem mesecu po tistem prvem pregledu šla še na ultrazvok. Čisto prepričana, da mam najbrž kakšno cisto, ker sem jih itak vedno bila polna, potem pa slišim "Kaj pa mamo to", jaz že čist fertik, sem že misla, da bo rekla, da mam še kak tumor ali, da je nekaj res hudo narobe, ona pa NOSEČNOST in to v 14. tednu.

Zdaj si najbrž misliš kako neumna moram bit, da nisem vedla. Ko zdaj gledam nazaj, si mislim, da bi mogla vedet. Ampak kaj, ko se je pojavil kakšen znak, sem si govorila, da je vse samo v moji glavi, da ne smem upat, saj je vendar G sama rekla, da ni nič in sem se prisilila, da sem našla kak drug razlog za utrujenost, zgago, za napihnjen trebuh, ...

Zdaj vem, da moraš najprej zaupat sebi, svojemu telesu, potem vsem drugim: testom, zdravnikom,... In po novem verjamem v čudeže in v to, da se lahko zgodijo tudi meni. Zdaj upam, da se bo zgodil še en in bo z mojo pikico vse v redu.

Pusti soncu srce, naj hrepenenja polete,
pusti sanjam vso svobodo, pusti soncu srce ...

Zvezde se ne sramujejo, da se zdijo kresnice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?