Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bolj fine oblekce za nosečnice-kje naj iš... 2.5.2008 23:40:03
|
|
|
|
gaya24
|
V H&M majo od športnih do finih stvari za nosečnice na oddelku za nosečnice. Mislim pa da je v Sloveniji nosečniški oddelek samo v Celju. Drugače pa lahko pogledaš še v Kepici- v Lj je v BTC-ju v hali A.
|
|
|
|
RE: bolj fine oblekce za nosečnice-kje naj iš... 2.5.2008 23:50:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Nosecniski oddelek v H&Mu je tudi v MB in po novem tudi v LJ - v Supernovi na Rudniku. Zadnjic so imeli v izlozbi Kepice ene lustne oblekce, malo bolj ''nobel'', samo so bile crne. Zdaj imajo pa (za moje pojme) mal cudne obleke v izlozbi. Kaj pa La Vie v Baby Centru ali Popek (je tudi nekje v BTCju, po novem, se mi zdi).
|
|
|
|
RE: bolj fine oblekce za nosečnice-kje naj iš... 2.5.2008 23:53:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Tole je ena iz H&Ma, samo jo imajo na AUT strani v Outlet spletni trgovini, tako da ne vem, ce pri nas imajo:
|
|
|
|
RE: bolj fine oblekce za nosečnice-kje naj iš... 2.5.2008 23:57:30
|
|
|
|
Majuska
|
Poskusi še v trgovini Popek, objekt Diamant poleg Emporiuma v ljubljanskem BTC-ju
|
|
|
|
RE: bolj fine oblekce za nosečnice-kje naj iš... 2.5.2008 23:58:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Tole je iz popka:
|
|
|
|
RE: bolj fine oblekce za nosečnice-kje naj iš... 3.5.2008 9:14:56
|
|
|
|
frutka_
|
Jaz sem si kar v Promodu kupila dve oblekci. V H&M ni nič zame, ker imam premali trebuh in mi vse visi. Sploh tunike in srajce so absolutno preširoke.
|
|
|
|
RE: bolj fine oblekce za nosečnice-kje naj iš... 3.5.2008 9:17:52
|
|
|
|
lunca14
|
Poglej še na Bolhino spletno stran,imajo nove obekce lušne.
|
|
|
|
RE: bolj fine oblekce za nosečnice-kje naj iš... 3.5.2008 9:39:59
|
|
|
|
urška
|
otroški benetton v emporiumu. majo tud nosečniški oddelek.
|
|
|
|
RE: bolj fine oblekce za nosečnice-kje naj iš... 3.5.2008 22:52:40
|
|
|
|
Bubamara
|
Hvala vsem za informacije....dosti dela me čaka;) LP
|
|
|
|
RE: bolj fine oblekce za nosečnice-kje naj iš... 4.5.2008 17:46:53
|
|
|
|
meta21
|
Poglej na vodnikovi v lj, nasproti bolnice Petra Držaja. Je nova trgovina, imajo pa obleke mama licious: http://www.mama-licious.com/. Jaz še nisem bila ampak baje je fajn. Pa seveda la vie v BC, popek, kepica, tudi v Zari v BTC imajo nekaj malega. Veliko sreče, mene čaka nekaj podobnega, s to razliko, da je moj priča, jaz pa en mesec pred tabo .
|
|
|
|
RE: bolj fine oblekce za nosečnice-kje naj iš... 8.5.2008 21:36:53
|
|
|
|
sasula
|
OOOOOOOOO meta 21, tole si me pa razveselila. To so pa končno lepe cunje za nosečnice. Vsaj po mojem okusu. HM ima nekaj a res velike številke. Julija imam rok ampak vmes pa še dve poroki:) In bom tudi jaz obiskala tole trgovinico. S
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?