Gina -> RE: zdravstvo pa tako (2.5.2008 22:12:56)
|
To je še kar ok, mene je lani na urgenci, ko sem prišla z nečim v očesu, kar je res strašno bolelo, najprej nadrl, da ni dober dan, ampak dober večer, pa če vem, da je nedelja, če sem zihr, da sem prav prišla? Potem je rekel,da če se zavedam, da on nič boljše ne vidi kot jaz in da če ne vidim v očesu ničesar, da tudi on ne bo (ni bilo res, ko je zavihal veko navzgor, je bil tam tujek, ki ga je tudi odstranil). Potem je pripomnil še to, da oni pa res ne bodo mogli poskrbeti v njihovem ZD za vse prišleke, zakaj se tolk priseljujemo v te konce.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Pa tudi on po dialektu sodeč ni spadal sem. Našo deklico so letos poklicali, češ da mora na imunizacijo, ker je tako zelo alergična na pik čebele. Ko je bila en dan v bolnici, so ugotovili, da ji nič kaj takega ni, da ni ravno hudo alergična - čeprav so mi prej kazali izvide z drugačnimi rezultati, še napisali so to na poziv za bolnico pod nujno (očitno nekoga, ki bi rabil imunizacijo in lahko od pika umre, niso klicali, našo pa so - zamenjali izvide) - vmes so bili tako nesramni in se vedli tako grozno, da bom enkrat napisala sem gor vse izjave, ki so jih dali - predvsem pa sem sama kriva, so rekli, da je deklica tam, kaj sem jim pa verjela, bi jo pa doma pustila.
|
|
|
|