majra -> RE: krči in neješčnost POMOČ PROSIMMM (2.5.2008 20:59:58)
|
Nincha, kako te razumem in sočustvujem s tabo! Moja hčerka je stara 3 mesece in pol in imamo podobne težave kot vi, samo v milejši obliki. Mi se redimo, ampak skos na spodnji meji, tudi krčev nimamo čez dan, ampak jo začne napenjati vedno in samo med hranjenjem. Včasih so ti prdci neboleči in lahko je normalno, čeprav je to ful malo količinsko, večkrat pa začne po 40 -60 ml ful jokat, se zvijat in je konec s hranjenjem. Čeprav imam občutek, da je še lačna in bi še jedla, ampak enostavno ne more. Ji pa dam jesti ponoči v spanju, ker takrat poje brez problema večjo količino. Tudi jaz sem poskusila menjati AM, ampak jih je zavrnila, kapljice ne pomagajo, hranit večkrat po malo, hranit bolj poredko- nikakor ne pridemo na zeleno vejo s količino. Naša P tudi ne ve kako bi ji lahko pomagali. Ker ni kritično, se borimo naprej s flaško, upamo da bo začela več papat (malo se stanje izboljšuje) in čakamo, da bo čas za uvajanje GH, da bo mogoče boljše. Vem, da ti nisem nič pomagala, ampak ti pa iz srca želim, da krči ponehajo in tvoja punčka začne lepo papat
|
|
|
|