Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kateri inhalator zaq dojenčka? 2.5.2008 18:41:59
|
|
|
|
lojzika
|
Eni priporočajo pingvinčka ker je otroška oblika in baje je tih. Mi smo kupili nekega drugega kjer sta obe maski, za otroke in odrasle, cena je bila enaka, v lekarni so nam priporočili rajši tega. saj to sprašuješ za električne, a ne?
|
|
|
|
RE: Kateri inhalator zaq dojenčka? 3.5.2008 11:56:00
|
|
|
|
TIIA
|
Lojzka, katerega imate? Napiši mi,prosim. Pa ceno. Ste zadovoljni? Mi imamo babyvac, pa slišim, da je še kr nekaj sluzi v ozadju-ne v nosku, nekje globlje, zato bi imela še inhalator, da se še tista sluz zmehča in ven dobi...
|
|
|
|
RE: Kateri inhalator zaq dojenčka? 3.5.2008 16:57:43
|
|
|
|
ksenija12
|
Živjo! Priporočam aspirator za nos s cevko (od chicco-ta). Je relativno poceni (8eur) in je odličen! Ti sam skozi cevko potegneš vse ven iz noska. Mi imamo dva dojenčka in se je izkazal za nepogrešljivega, res! Lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?