beba76 -> ČAO APRILKE IN SEVEDA VSE OSTALE (14.2.2005 10:58:17)
|
Ojla, punce! Se nam dogaja, kaj?:)- Moj :duda: je tudi tako aktiven, da me po parkrat ponoči zbudi, ko pa moj vidi kako mi buši skače, pa se heca, da bo :duda: kar na zgornji strani ven stopil:)-:)-:)-:)-. Tudi jaz že komaj čakam april, da spoznamo našega novega člana in da sploh vidimo, kaj bo. Svoje premoženje namreč vestno skriva in čakamo na presenečenje... V službi pa nisem bila že od decembra, tak da sem pozabila, kak to zgleda, lahko pa vam povem, da je doma prav fajn, ko se navadiš. Prve dni je bla kriza in nisem vedela, kam naj se dam in kaj naj delam, zdaj pa si več ne morem predstavjlati, kako bi mi bilo hodit v službo:ups:. Čez kako leto mi bo spet presneto jasno...:)-:)-:)- Kako pa je kaj vaše počutje? Jaz sem se doma polenila 100/uro in kar precej časa preležim. Samo me bo to počasi monilo, ker bo treba začet pripravljat stvari za bebico. Kupljeno mamo sicer v večji meri že vse, treba bo pa še oprat, zlikat in pospravit v omare. No, saj pri tem mi bosta pa malo že večja dva pomagala, ki že tudi komaj čakata, da kaj pride iz maminega bušija. Sem se kar razpisala :ups: Lepo se imejte in predvsem danes vam želim veliiiiko ljubezni :love::love::love::love::love::love:
|
|
|
|