ČAO APRILKE IN SEVEDA VSE OSTALE (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

LENČKA -> ČAO APRILKE IN SEVEDA VSE OSTALE (14.2.2005 8:55:27)

Kako ste pa danes kaj? Sem v 30t pa zadnji teden opažam da je malček v meni neverjetno živahen? A sploh kaj spi? Čutim ga cel dan,včasih se celo ponoči zbudim ko se mu toliko dogaja! So pa to čuuudoooviiti občutki! Trebuh pa izgleda kot razburkano morje! Ne spomnim se,da bi se v prvi nosečnosti to dogajalo tako intenzivno! Počutim se odlično,v službo grem samo še sedemkrat! DANES JE VSE TAKO ČUDOVITO! Z mojo dveletno princesko sva šli včeraj v škornjih na sprehod in sva pohodili vsako lužo in vsak blat pa sva se imeli enkratno! Se mi zdi da je še malček v meni užival!!!! A sem hecna,a ne?! Ampak res sem srečna in kooomaj čakam na april!!!!! Upam da ste vse tako vesele pa lepega Valentina vam želim! Možeke polubčkajte,otročke prav tako,trebuščke pa fajn božat!!!! Lep pozdrav!

Arwen -> ČAO APRILKE IN SEVEDA VSE OSTALE (14.2.2005 10:45:48)

Živjo!

Tudi mene naš mali pikec redno osrečuje s svojimi brckami:bravo:. Počutje je zdaj že nekaj dni super, prejšnji teden so me pa grozno kolki boleli. Upam, da sem se zdaj že dovolj razlezla narazen in da bo s tem za nekaj časa mir. Kilce so mi spet malo poskočile, tako da gre zdaj že kar na +10kg:zmeden:. Ta vikend sva šla malo po nakupih. Za začetek sem kupila tudi eno pleničko racman, da vidim kako se bo obneslo. Če bom zadovoljna, jih bomo po porodu nakupili toliko, da jih bomo lahko stalno uporabljali. Se je mogoče še katera odločila za uporabo bombažnih plenic? Lep dan, T.30t:rozica:

beba76 -> ČAO APRILKE IN SEVEDA VSE OSTALE (14.2.2005 10:58:17)

Ojla, punce!

Se nam dogaja, kaj?:)- Moj :duda: je tudi tako aktiven, da me po parkrat ponoči zbudi, ko pa moj vidi kako mi buši skače, pa se heca, da bo :duda: kar na zgornji strani ven stopil:)-:)-:)-:)-.

Tudi jaz že komaj čakam april, da spoznamo našega novega člana in da sploh vidimo, kaj bo. Svoje premoženje namreč vestno skriva in čakamo na presenečenje...

V službi pa nisem bila že od decembra, tak da sem pozabila, kak to zgleda, lahko pa vam povem, da je doma prav fajn, ko se navadiš. Prve dni je bla kriza in nisem vedela, kam naj se dam in kaj naj delam, zdaj pa si več ne morem predstavjlati, kako bi mi bilo hodit v službo:ups:. Čez kako leto mi bo spet presneto jasno...:)-:)-:)-

Kako pa je kaj vaše počutje? Jaz sem se doma polenila 100/uro in kar precej časa preležim. Samo me bo to počasi monilo, ker bo treba začet pripravljat stvari za bebico. Kupljeno mamo sicer v večji meri že vse, treba bo pa še oprat, zlikat in pospravit v omare. No, saj pri tem mi bosta pa malo že večja dva pomagala, ki že tudi komaj čakata, da kaj pride iz maminega bušija.

Sem se kar razpisala :ups:

Lepo se imejte in predvsem danes vam želim veliiiiko ljubezni :love::love::love::love::love::love:

Siberian husky -> ČAO APRILKE IN SEVEDA VSE OSTALE (14.2.2005 22:16:43)

Pozdravljene!
Moj:duda:pa je bolj zaspane sorte.Tam okoli 25.t je bil še nekako aktiven sedaj(32t)pa samo spi:zaspan:.Sicer naštejem 10 brc na dan tako,da razlogov za paniko naj ne bi bilo.Je pa to štetje brc zelo stresna stvar.Nekje sem zasledila,da če je posteljica bolj spredaj ublaži stik in zmanjša občutke,ko:duda:brcne.Upam,da je to res.Drugače se počutim dobro.Zadnji mesec bolj poležavam saj sem ratala en velika lenčina in se ne predstavljam kako bi bilo,če bi morala nazaj v službo.Naštimanega nimam še nič zato bo marca zelo veselo.

Lp,Siberian husky:kuza:

Kati S -> ČAO APRILKE IN SEVEDA VSE OSTALE (16.2.2005 18:31:56)

Jaz sem pa v 33 5/7 tednu in se trenutno počutim prav slabo. Ful me boli tam, kjer so mi prvič delali epiziotomijo, tako da sem si šla v ponedeljek zrihtat bolniško. Tamali brca 100 na uro in komaj čakam, da ga vidim. Držte se, pa naj vam čimprej mine!!!:sloncek:

Arwen -> ČAO APRILKE IN SEVEDA VSE OSTALE (17.2.2005 8:12:38)

SONCE!!

Jaz žal ne poznam nikogar, ki bi uporabljal racmane, zato bi te prosila za nekaj informacij.

Ali jih lahko uporabljaš že na začetku? Meni se čudno zdi, ker je treba na začetku široko povijat, ampak so že sami racmani tako široki, da verjetno to ne bo šlo:zmeden:.

Ali moraš res uporabljati samo polovično dozo pralnega praška? A se potem to sploh dobro opere??

Lahko mi odgovoriš na privat, da ne bova tukaj prostora zasedale.

Hvala! T.:rozica:

lunca77 -> ČAO APRILKE IN SEVEDA VSE OSTALE (17.2.2005 9:08:22)

pozdravljene punce!

jst mam rok sredi aprila pa sem še v službi in moram rečt, da mi je vedno težje sedet na istem mestu 8 ur:zmeden:. proti koncu dneva se počutim kot da bo me neki povozilo in sem cela tečna. no pa da ne bom samo jamrala mali brca ko nor (zaenkrat) in nimamo kakšnih večjih težav, razen da me jasno skoz neki špika pa boli in tišči.

sem že kot en :sloncek: sam malo manj poskočna. je pa super ker je april že zelo blizu pa bova obe z bebico mele rojstni dan in nama bo oči prnesu veeeeeliko :torta:

uživajte :nosecka: lunca77

Arwen -> ČAO APRILKE IN SEVEDA VSE OSTALE (18.2.2005 11:12:39)

Ojla sonce!

Hvala za izčrpen odgovor. Sem prav potrebovala eno spodbudo, tako da sem zdaj 100% odločena, da bom pri našem dojenčku uporabljala samo bombažne plenice. Saj eno rumeno sem že kupila (bolj za vzorec:)-), ampak zdaj jih bom pa kar še 19 nabavila, točno tako kot si predlagala. Srečno! T.:rozica:

Stran: [1]