|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PONOČI SE MED SPANJEM ZNOJIMO
14.2.2005 8:51:27   
ati miha
lep pozdrav,kar nekaj časa nisem obiskal tega foruma, zdaj pa smo vstopili v klub ponočnjakov in spimo zele slabo.
aja, naš Jaka je star skoraj 8 mesecev in zadnja dva meseca se ponoči redno prebujamo. pa sva ga pričela manj oblačiti ker se je znojil, zdaj spi samo v pižami in še eno majčko ima čez, pokrit pa je samo do popka, pa se zbudi ves moker po hrbtu. naj povem, da v spalinci nikakor ni prevroče, saj je zunanja stena steklena in se spalnice na more pregreti.
spat gremo okoli 21.00 ure in če je dobra noč spi do 4.00-5.00 ko se zbudi in hoče dudat, nato pa spi vse do 8.00 zjutraj. če je slaba noč, kot je bila danes, ko se je zbudil že ob 22.30 ves moker po hrbtu in sva ga preoblekla in nato spet čez eno uro ponovno preoblačenje, in jok vse do 2.00 ure zjutraj. jaz ne vem kje se me drži glava.
pa še nekaj me muči, že lep čas ima čuden zadah iz ust, tak kovinski, kaj je to?
upam, da mi boste lahko pomagali. miha
Neposredna povezava do sporočila: 1
14.2.2005 9:29:58   
malika
Mogoče so krivi zobki?

Poskusita ga eno noč ne pokrit, ali pa ga dajta spat samo v bodiju.

Kaj več pa žal ne vem.

LP

(odgovor članu ati miha)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.2.2005 13:28:16   
mamsi
Lahko, da ima vročino, dajta poklicat pediatra in vprašat. Nam so ravno zrasli zobki, pa se ni potila ponoč, zbujala se pa je.

(odgovor članu ati miha)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.2.2005 13:45:06   
ati miha
ni vročina, sva preverila
samo znoji se , zobki pa tudi še niso, res pa da se slini pospešeno že dobra 2 meseca
hvala miha

(odgovor članu ati miha)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.2.2005 16:21:07   
NinaŠ
A je mogoče možno, da mu plenica tako spusti? :zmeden: Anže je tud včasih čisto moker po hrbtu, ampak definitivno je to od lulanja.
LP

(odgovor članu ati miha)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.2.2005 20:43:04   
Anja167
Mi imamo v spalnici 21 do 22 stopinj. Enej je samo v enem bombažnem sloju (samo pižamica ali majčka in žabice), čez pa je pokrit z odejico (en sloj), vendar še to ponavadi zbrca dol. Prej smo ga bolj oblačili. Ker pa ponoči zaide v najino posteljo (kako le? :)-), smo ugotovili, da nam je tam tako toplo, da ne potrebuje biti bolj napravljen. Ponoči se je prej pogosto prebujal, da bi se dojil (beri: pil, ker je bil po moje žejen). Saj zdaj se še prebuja, ampak ko ga pošlatam po hrbtu in prsih, je normalno topel, tudi če leži v svoji posteljici in tudi če ni pokrit. Še rokice ima tople (ko je bil manjši, je imel vedno ledene). Torej ga najbrž ne zebe, če je napravljen samo v enem sloju in nepokrit. Mogoče lahko tudi vi vašemu date tisto majčko kar stran?
Glede kovinskega zadaha pa ne vem, vprašajte pediatra.

(odgovor članu ati miha)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.2.2005 8:36:28   
ati miha
hvala anja,
mi imamo malo nižjo temp. v sobi (vsaj čez noč, ko je nočni režim kurjenja in še celotna stena je v steklu) zato sva malo skeptična da bi ga še bolj slačla, de se nebi prehladil, ampak bo potrebno tudi to probati. mi se tudi cartamo ponoči, apmak samo čaj, zjutraj pa komaj "ziza".
motali bi najti neko igračko, da bi se z njo sam potolažil
aja, danes je spal skoraj vso noč ( do 4.00) ko je pil, a je bil spet moker po hrbtu, ampak je imel še vedno dve majčki, a brez odeje.

upam na najboljše

(odgovor članu ati miha)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.2.2005 9:39:29   
Anja167
Miha, še to. Preglejta materiale, iz katerih so otrokova oblačilca in jogi ter posteljnina. Mi imamo eno pižamico 80 % bombaž, 20 % poliester, in se poti v njej kot nor, v kakšni drugi pižamici enakega sestava pa niti ne. :zmeden: Samo majčke so pa najbrž bombažne, ne? No, tudi bombažne stvari so različno tkane... :zmeden: Pa res, kako zelo moker je to? A bi bilo možno, da mu plenička spusti? (ker njegov urin itak še ne smrdi, da bi človek vedel) Če nimate pleničk, ki imajo zadaj na hrbtu elastiko (Huggies, Babylove iz DM, Lumpi), poskusite še z njimi, če bi slučajno preprečile te nezgode. LP in srečno.

(odgovor članu ati miha)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.2.2005 10:14:03   
Anja167
Miha, mi ni dalo miru in sem pogledala v naš Družinski zdravstveni vodnik. Zadeva je napisana za odrasle, ne za otroke. V glavnem, med znaki sladkorne bolezni sta pretirano znojenje predvsem v zgornjem delu telesa, v spodnjem pa ne (ali manj) in pa sladek zadah iz ust, ki spominja na vonj odstranjevalca za nohte. Je pa seveda še kopica drugih znakov, pri otrocih pogosto uriniranje, pretirana žeja, utrujenost, slab tek, izguba teže... Jaz bi zatežila pediatru na naslednji posvetovalnici, naj vzame vzorec urina. Upam pa, da ni to to, in še enkrat poudarjam, da navedeno velja za odrasle in da nisem noben strokovnjak za te zadeve. LP pa, pliz, brez panike, naj vam pove raje več in bolj pravilno o tem kdo, ki je poznavalec.

(odgovor članu ati miha)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.2.2005 10:52:34   
ati miha
hvala za pomoč.
danes gremo kupiti nove pelnice, samo za spanje. aja, glede jogija, je neki hudi jogi, ki mu ga je kupila babica (proti pršicem, alergijam itd. - mogoče pa ni dovolj zračen, kaj pa vem).
glede zadaha pa bomo šli zdaj k pediatrinji, ker to ni več ql. ko sva mu z krpico očistila jeziček je imela tista krpa tudi tak vonj, zato sva mislila da so jezične obloge, je pa res da ima po mamini strani sladkorno bolezen v družini in tudi porodno težo je imel 4080g tako, da je bil takoj testiran za sladkorno bolezen. no tek ima in teže nikakor ne izgublja - bomo pa definitivno vprašali. najlepša hvala še enkrat. bomo jeviliki kako in kaj.
lep pozdrav miha

(odgovor članu ati miha)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Katero ime vam je všeč?

Marija (14%)

Anamarija (52%)

Ivana (34%)

Število vseh glasov: 11496

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!