Pediatri s "24-urno uslugo" (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


Roberta69 -> Pediatri s "24-urno uslugo" (2.5.2008 8:43:36)

Sva pred izbiro pediatra in zasledila sem, da nekateri nudijo možnost klica kadarkoli po potrebi (upajmo, da je nikoli ne bo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/angel.gif[/image] ). Zanima naju predvsem Viški konec oz. tam okrog, ni pa nuja. Rada pa bi nekoga, ki ima koncesijo, ker ne bi rada plačevala za vsako malenkost - zdravstvo na veliko zapravlja za reči s katerimi nimam nič, svojega kosa pa nočem dvakrat preplačati. Brala sem o Cimpermanovi, Baniču...? Sem pa zasledila, da koncesionarji kao šparjo z raziskavami? Kako pa je z dežurstvi, če dotični pediater ordinacije nima v zdravstvenem domu?  




suzolinka -> RE: Pediatri s "24-urno uslugo" (2.5.2008 19:41:50)

Mi imamo dr. Finžgar Perme Meto v Murgle centru in nič ne špara. Delata pa z Baničem skupaj. to pomeni, da ko ne dela ona, gremo lahko k Baniču in obratno. Je pa čist zasedena.




Roberta69 -> RE: Pediatri s "24-urno uslugo" (2.5.2008 21:11:32)

Suzolinka, a to kar pokličeš in vprašaš, če te vzamejo?  Od česa je pa odvisno, če te vzamejo na koncesijo?




Antigona -> RE: Pediatri s "24-urno uslugo" (2.5.2008 23:08:11)

Mi imamo dr. Baniča in smo sicer zadovoljni. Čeprav bi pa rekla da z preiskavami pa verjetno res "špara". Vse kolegice so rekle, da so malim pred enim leti jemali vodo in kri, da preverijo če je vse ok. Ko sem vprašala pri našem pa je sestra rekla da dr. Banič zdravih otrok ne špika. In to je blo to. Zaenkrat našemu niso še nikoli jemali krvi, pa bo julija star že 3. leta. Je pa res, da je naš zelo malo bolan oz. skoraj ni.

Še glede dežurstva, sem ga klicala včeraj zvečer in se je oglasil takoj, čeprav je bil praznik in precej pozna ura...

Zdravniki z koncesijo pa te vzamejo, če nimajo zasedeno, kar je pa skoraj umetnost....




suzolinka -> RE: Pediatri s "24-urno uslugo" (5.5.2008 12:34:49)

Ma ja, zdaj ko pomislim, res šparajo s preizkavami. Ampak meni je to ok. Kaj bi ga špikali, če je zdrav??? Ko pa na kaj posumi, da pa takoj napotnico oz. opravi potrebne preizkave.
Ja Roberta 69, moraš kar tja poklicat. Ti želim vso srečo, da vaju nekdo vzame. Mogoče pa če bi najprej hodila samoplačniško, vaju potem vzamejo na koncesijo?




kaya2007 -> RE: Pediatri s "24-urno uslugo" (5.5.2008 13:18:27)

antigona, na katero številko si klicala baniča?

banič je kar ok, mi grejo pa določene stvari malo na živce pri njem. prej smo bili pri dragoševi v barsosu, mi je bilo bolj všeč, ker imajo vse stvari pri roki (vrečke za urin itd.), mi pa kaj drugega ni bilo všeč [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] nikjer ni 100% super pomoje..




Stran: [1]