cv3rklic4 -> RE: Katerega bi izbrale? (6.5.2008 14:36:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: cv3rklic4 IZVIRNO SPOROČILO: gajka Kakšne pa so kaj vaše izkušnje s tem vozičkom? Kako hitro se ga da zložit, zloži se ga ful na hitro, samo potegneš dve ročki in že je skupaj. Tudi košara/lupinica/športni del se odstrani tako, da pritisneš dva gumba, potem pa reč dvigneš. Super se mi zdi to, da ni treba hkrati pritiskat in obenem dvigovat, da ločiš zogrnji del od podvozja - ne rabiš 3 rok. tudi odstranit vsa kolesa, kolesa gredo ful lepo dol da gre v manjši prtljažnik ne vem koliko je tvoj prtljažnik majhen, ampak če boš dala dol kolesa, bo verjetno šlo, čeprav se voziček ne zloži tako kot kaka marela - npr. Loola (prav tako od firme Bebe Confort)? Kaj pa teža? Ni sicer peresno lahak, če pa ti cca 12 kg (ogrodje je 7 kg, ostalo pa tisto kar daš gor) ne pomeni veliko, potem je lahak. Itak verjetno nikoli ne dvigaš celega vozička hkrati, ampak ga razstaviš. Več o karakteristikah pa najdeš TUKAJ. Pa okretnost? Okreten je ful, z eno roko lahko zavijaš brez težav sem in tja. Mogoče je nastaviti sprednje kolo da je fiksno ali pa vrtljivo za 360 stopinj - vse na ročaju vozička - ni treba hodit spredaj in tam nastavljat te "funkcije". Vsako mnenje bo več kot dobrodošlo! Enkrat sem že pisala o tem - definitivno je zame ta najboljši.
|
|
|
|