pikica_30
|
Mah, saj to je, ker bi od vsakega vozička kaj vzela in skupaj skombinirala en nov voziček, pa žal ni mogoče, ane. Pri Hich Trecku mi je kul, ker je najbolj lahek, ima najlepšo in najprostornejšo košaro (zgornjo za dojenčka do 6 mesecev), veliko spodnjo košaro, bremzo na ročaju in prav tako fiksiranje sprednjga kolesa na ročaju. Zlaga se hitro, ampak je treba vedno jemati sprednje kolo dol in tudi nasploh me to sprednje kolo ful moti - naredi voziček kot en traktor in od strani ful velik in neumn izgleda... Pa naklon za noge ni mogoče nič uravnavati. Mutsy je zopet zelo lahek, če gledaš samo ogrodje (8,6 kg), hitro in enostavno se zloži, lahko se uravnava naklon za noge, vizualno je lepši od Hich trecka (vsaj od strani), lahko se da nanj Maxi cosi lupinica (z adapterji), blago je super za čiščenje in ker se vsak del kupi posebej (ogrodje, športni del, košara), se na začetku ne bi bilo treba toliko skeširati, ker bi kupila športni del šele čez ene 4-6 mesecev. Nima pa bremze spredaj na ročaju, fiksirati je treba sprednja kolesa z roko in košara je obupno grda (tista za dojenčka), kar me pa pri njej še najbolj moti je, da nima ročajev, da bi jo sploh prenašal z dojenčkom vred. Skate je najbolj moderen in funkcionalno opremljen od vseh, ima največ možnih naklonov tako za spreminjati naklon za hrbet kot za noge, košara in športni del sta 2v1, zgornji del je nastvaljiv po višini, ročaj tudi, lahek je približno kot Mutsy (skupaj ogrodje in zgornji del). Spet pa nima bremze na ročaju, res je, da nima spodaj nič košare, ampak samo mrežo, lupinica, mislim, da je najslabše ocenjena od vseh 3, pa nekje sem prebrala, da sprednja kolesa nekaj štekajo. Pa še notranje blago se mi zdi slabše za čiščenje kot pri Mutsiju. Katerega naj torej izberem? Saj vem, da malo kompliciram (ali pa veliko), ampak en dan se bolj nagibam k enemu, drug dan spet k drugemu. Saj vem, da se bom na koncu morala sama odločiti, zato sem pa tukaj prosila obstoječe uporabnice, če lahko kaj pokomentirajo.
|