Urša76
|
eko punce: Ako rastvoriš srce moje u njemu češ nači ime svoje i rječi VOLIM TE zlato moje! Ako se ikad bude rađao svjet,nek taj svjet bude bez vjere,jer težko je kad se dvoje vole a samo imena jih djele! Ako se ikad sjetiš starog vremena, i ako se sjetiš, da me nisi htio znati, barem zbog sebe pusti jednu suzu, jer to vrijeme neče da se vrati! Ako se ikada poželiš javiti, javi se, sve je ostalo isto i broj i adresa... . samo mi je ime promijenjeno, jer otkad si ti otišao iz mog života, moje ime je tuga. AKO SE PROBUDIŠ U OVE SITNE SATE, VIDJET ĆEŠ DA NETKO MISLI NA TE, A AKO TE NE PROBUDI ZVUK PORUKE OVE, SPAVAJ ANĐELE NAJLJEPŠE TI ŽELIM SNOVE! VOLIM TE! TVOJA ***** A hug is a wonderful gift to share, A way to show each other that we care; There is so much a hug is able to do, When you feel those arms holding you. A hug is a place to feel safe and warm, A comfort for a sad heart that is torn; An expression of the love in our heart, For ones who we wish, never to be apart. A hug is a greeting when we meet to say hello, Or to say goodbye when we have to go; It can hold us up when life gets us down, And makes us smile, instead of frown. A hug can be given for no reason at all, And given to those, both big and small; We\'re never too old to feel the joy it brings, As it is one of life\'s most pleasing things. And for all of this beauty, a hug is free! It costs nothing, yet means so much to me; We should all hug another to show we care, For to feel a warm hug, nothing can compare. **** Nimam te rada zaradi tistega kar si, temveč zaradi tistega, kar sem jaz, kadar sem s teboj. Nimam te rada samo zaradi tistega, kar si naredil iz sebe, temveč zaradi tistega, kar delaš iz mene. Rada te imam, ker si storil več, kot bi lahko naredila katerakoli vera, da bi jaz postala dobra, in več, kot bi lahko naredila usoda, da bi bila srečna. Ti si to storil brez dotika, brez besed, brez znamenja. Ti si to storil s tem, da si takšen, kot si. Morda je navsezadnje to tisto, kar pomeni biti prijatelj. *** na, enih par je ampak so bolj tko tko. maybe bo kateri kaj prav prišlo. u
|