masajka -> RE: Zaton pri Zadru ali Sabunike (19.5.2008 14:52:02)
|
Apartmaja ti na koncu ni potrebno čistite, ker je čiščenje všteto v ceno. Mi smo bili lansko leto konec maja v apartmaju brez klime in nas ni bilo prevroče. Kako pa je v juliju in avgustu ti ne znam povedat; sigurno je malo bolj vroče. So pa apartmaji večinoma vsi v lepi borovi senci. Glede polpenziona ti ne znam svetovati. Mi smo si večinoma kuhali sami, edino ko se nam ni dalo ali nam ni zneslo smo šli jest v restavracijo ala menzo in pa v picerijo. Ja v tej restavraciji (menzi) je hrana zelo raznolika; na voljo imaš se mi zdi da 3-4 vrste menijev, najmanj dve različni juhi tako za kosilo kot za večerjo. Obratuje pa cel dan tako da lahko greš jest kadar se ti zahoče; na voljo imaš tudi zajtrke. Se pa zna narediti gužva med kosilom in večerjo, ker so cene dokaj ugodne in ljudje izkoristijo to možnost in gredo raje jest ven. Se pa sigurno najde kakšna prosta miza kljub gužvi. Na voljo imaš tudi veliko otroških stolčkov. Imaš pa tudi možnost, da hrano vzameš sabo in v miru poješ v apartmaju (spakirajo ti jo v tiste priročne posodice, ki jih potem odvržeš). Upam, da sem ti kaj pomagala, če te še zanima kaj pa kar vprašaj. Mi gremo letos že drugič, ker smo bili lansko leto zelo zadovoljni in se nam zdi res pravi kraj za otroke.
|
|
|
|